5 sredstev Dream Teama, ki so bolj priljubljeni, kot si zaslužijo biti

VČASIH se splača ostati zvest sredstvu Dream Teama.

Včasih lahko obdržanje jecljajoče zvezde povzroči znatno škodo.

S tem v mislih smo identificirali pet igralcev, za katere menimo, da so trenutno bolj priljubljeni, kot si zaslužijo ...Luke Shaw (2,7 milijona funtov)

  Ne izpolnjuje pričakovanj
Ne izpolnjuje pričakovanj Zasluge: getty

Potem ko je z zadetkom v finalu zaključil impresivno kampanjo na Euru 2020, je bil levi bočni branilec Manchester Uniteda daleč najpogosteje izbrani branilec pred prvim tednom igre, vendar je s težavo upravičil svojo priljubljenost.

Najboljši napadalci Man Uniteda so na splošno dosegli rezultate kljub nestabilni formi Rdečih hudičev, vendar so njihovi branilci plačali visoko ceno.

Shaw ima po enajstih tednih igre le 13 točk – to je enako kot Javier Manquillo iz Newcastla (1,7 milijona funtov)!

Angleški reprezentant nastopa v 24,1 % ekip, kar pomeni, da je še vedno četrti najbolj priljubljen igralec na svojem položaju.

Težava je v tem, da je Shawova cena padla s 4,0 milijona funtov na 2,7 milijona funtov, zaradi česar je iskanje neposredne zamenjave podobnega položaja skoraj nemogoče.

Kasper Schmeichel (2,3 milijona funtov)

Leicesterjev kapetan je bil v zadnjih letih zanesljiva možnost med palicami, zato je njegova relativna priljubljenost razumljiva – v času pisanja je četrti najbolj priljubljen vratar.

Vendar pa Schmeichel v tej sezoni ne dosega svojih običajnih rezultatov, saj Lisice v tem obdobju ne morejo ohraniti tesnih zaostankov – od prvega tedna sezone niso ohranile mreže brez zadetka.

Le štiri ekipe (Aston Villa, Watford, Newcastle in Norwich) so v tej fazi lige prejele več golov od moštva Brendana Rodgersa in posledično je njihov danski štoper zbral le šest točk.

Aaron Ramsdale (3,4 milijona funtov) je skoraj pol manj priljubljen kot Schmeichel, a ima 40 točk več!

  Leicester's sheets have been anything but clean this term
Leicesterjeve plošče so bile v tem obdobju vse prej kot čiste Zasluge: getty

Raheem Sterling (3,9 milijona funtov)

Še en igralec, ki je bil močno podprt po močnem poletnem nastopu v angleških barvah, vendar je njegova forma padla, odkar se je vrnil v klub.

Sterling je pod vodstvom Pepa Guardiole odigral več iger kot kateri koli drug igralec, pred kratkim je prehitel Lionela Messija, vendar je njegova minutaža v tej sezoni usahnila zaradi velike konkurence za mesta v prvi trojici Manchester Cityja.

26-letnik je v tem obdobju začel le tri prvenstvene tekme in eno tekmo Lige prvakov, kar pomeni niti približno dovolj časa, da bi upravičil njegovo lastništvo 10,2 %.

Za primerjavo, Said Benrahma (3,9 milijona funtov) je trenutno enako vreden kot Sterling in ima 72 točk proti svojemu imenu, slednji pa jih ima 26.

Harry Maguire (3,3 milijona funtov)

Teme zvezdnikov Eura 2020, ki trpijo zaradi brutalnega mačka, ni mogoče zanikati.

Kapitan Man Uniteda je bil kritiziran zaradi svojih predstav v zadnjih tednih, mnogi pa so se spraševali, ali je 100-odstotno pripravljen.

Maguire je v tej sezoni v vseh tekmovanjih prispeval k le dvema čistima goloma in si je na šestih tekmah prislužil minus točk – od tod tudi njegov nizek skupni seštevek 13.

Dejstvo, da je še vedno bolj priljubljen (14,3-odstotno lastništvo) od Reecea Jamesa (5,9 milijona funtov), ​​Bena Chilwella (4,9 milijona funtov) in več drugih uspešnih Chelseajevih branilcev, je skoraj nesprejemljivo – podobno kot Shaw, se zdi, da je to primer nepovratnih stroškov. zmota.

  Pod pritiskom
Pod pritiskom Zasluge: getty

Jack Grealish (4,4 milijona funtov)

V resnici si Jadon Sancho (2,8 milijona funtov) zasluži biti na tem seznamu, vendar smo že dovolj omenili njegovo stisko – predvidevamo, da ga 9,8 % gaferjev še vedno podpira, kljub dejstvu, da še ni dosegel niti ene točke. letos opustil Dream Team.

Morda bolj pomemben je močan 31,4-odstotni lastniški delež 100 milijonov funtov vrednega človeka Man Cityja.

Grealish je trenutno drugi najbolj priljubljen vezist in čeprav je njegov skupni seštevek 42 točk vsekakor vreden spoštovanja, ga prekaša nič manj kot 15 igralcev na njegovem položaju.

26-letnik se je od svojega odmevnega prestopa dobro izkazal, zagotovo je bil boljši od drugih imen na tem seznamu, vendar je naletel na nekaj blokade v obliki impresivnih rezultatov Phila Fodena (5,7 milijona funtov) - oba moška raje delujeta z levega boka.

Opazno je bilo, da Grealish ni igral nobene vloge pri Cityjevi zmagi na derbiju v Manchestru, Guardiola upa, da bo samozavestno predstavo ponovil čim pogosteje.

Opustitev priljubljene številke 10 nikakor ni nujna zadeva, vendar je težko razumeti, zakaj je v tem trenutku izbran širše kot vsi drugi vezisti razen enega.

Najbolj brano v Dream Teamu

Ekskluzivno

RUMBA DUMPY

Ko se plesalec loči od dolgoletnega dekleta, se zasliši 'strogo preklinjanje'.

NEFILTRIRANO

Sem manekenka – ljudje me trolajo in vztrajajo, da naredim Photoshop za svoj pas in telo v obliki peščene ure

'ŽIVIM S TEM'

Eamonn Holmes pravi, da se je pred Buckinghamsko palačo počutil 'ponižanega'.

PRIMERNA ZA KRALJA

Predvideni datum Charlesovega kronanja - 70 let po kraljičinem kronanju