Čudovito opozorilo! Oglejte si najlepše fotografije posadke v skupni rabi staršev Chip in Joanna

V zadnjih nekaj letih Joanna Gaines in Chip Gaines že sedemčlansko družino uživajo v svojem novem življenju. Odkar so pozdravili najmlajšega sina, Posadke , junija 2018, nekdanji Fiksirni zgornji zvezde so oboževalcem omogočile vpogled v njihovo življenje, tako da so delile nekaj najlepših utrinkov njihovega svežnja veselja.

«Je darilo,» je Joanna o svojem najmlajšem otroku povedala v času prejšnji intervju na Danes . «Prejšnji dan sva se pogovarjala in govorila, kako je upočasnil čas za naju.»

Oglejte si vodnik za 5 čudovitih otrok Čipa in Joanne Gaines!

Glede na to, da posadka odrašča pred našimi očmi, HGTV zvezde se ne morejo načuditi njegovemu mejniku. Na svojem blogu Magnolija , Joanna pogosto daje oboževalcem posodobitve v svojem življenju kot mamica petih otrok. Jo in Chip si poleg Crew delita tudi najstarejša otroka, Drake , Ona , avtor in Emmie Kay .'Ta mali fant je tako vesel in tako radoveden in nas drži na nogah, prav neverjetno pa ga je bilo videti z njegovimi brati in sestrami,' se je ljubeča mama prej čudila v objavi na svoji spletni strani. «Dodatek posadke naši družini je bilo največje darilo.»

10 zabavnih dejstev, ki jih morda ne veste o HGTV Stars Chip in Joanna Gaines

Čeprav imajo doma že pet otrok, Chip ne more nehati razmišljati o tem, da bi še bolj razširil svojo družino. «Videl sem, da ima Crew majhnega brata in sestro in da sem všeč:» Obožujem to žensko! « Danes oktobra 2019, preden se je Joanna oglasila. «Ko bom star 50 let, si bo Chip zaželel še več otrok. Samo vedite, to bo za vedno naslov: Jo je spet noseča. Čip z otroki je kot posel - nikoli jih ni preveč. »

10 dejstev, ki jih verjetno ne veste o 5 otrocih Chip-a in Joanne Gaines

Če se bo par odločil za več otrok, smo prepričani, da bo Crew najboljši starejši brat njegovega novega brata.

Pomaknite se spodaj, da si ogledate vse fotografije in video posnetke, ki sta jih posadila Chip in Joanna iz ekipe Crew!