Ali Savannah Guthrie zapušča oddajo 'Danes'? Pojasnjena odsotnost med govoricami o sporu s Hodo Kotb

Opazno manjka? Savannah Guthrie sprožile govorice, da morda zapušča Danes pokazati potem ko je bil voditelj odsoten v četrtek, 20. oktobra, sredi govoric o sporu z voditeljem Hoda Kotb . Nadaljujte z branjem za podrobnosti.

Zakaj je Savannah Guthrie izpustila 'Today'?

Zvezda NBC News, 50, je bila pogrešana od voditeljske mize v četrtek, 20. oktobra, in Craig Melvin odločila zasesti svoj sedež za ta dan. Vendar je imela zelo dober razlog, da je izostala z dela. Čeprav je Savannah gostila Danes le en dan prej je nemudoma odpotovala v Washington, D.C., kjer je prejela nagrado Caregiver Champion 2022 med gala prireditvijo Heroes and History Makers Foundation Elizabeth Dole.

Da bi zagotovil njeno odsotnost zaradi prestižnega dogodka, je odvetnik celo poklical v studio iz Washingtona, da bi s svojimi kolegi poklepetal o svoji nagradi. Ni omenila, ali se bo vrnila v petek, 21. oktobra, ali si bo vzela podaljšan vikend.Seveda to ni prvič, da si je Savannah vzela dopust. Konec avgusta je bila pogrešana od Danes zaradi vnaprej načrtovanega poletnega dopusta z njen mož, Michael Feldman , in njihovi otroci, Vale in Charles . V začetku tistega meseca je nekdanji pravni analitik dokumentiral svojo divjo vožnjo v službo, potem ko je 'prespana'. 43-letni Craig, ki je tistega dne pokrival 58-letnega Hoda, je dejal se je 'zvalila' le 15 minut pred oddajo.

Ali Savannah Guthrie zapušča 'Danes'?

The Princeske nosijo hlače zaradi avtoričine odsotnosti v zadnjih mesecih so nekateri oboževalci špekulirali, da se pripravlja na odhod Danes . Vendar pa ni dala nobene uradne napovedi ali kakor koli nakazala, da bo zapustila svoje 10-letno delovno mesto, kjer je zasluži 8 milijonov dolarjev plače na leto, glede na Celebrity Net Worth.

Ropotanje o Savannahovem odhodu se je okrepilo, ko so začele krožiti govorice, da se s Hodo prepirata v zakulisju. Čeprav nista javno obravnavala poročil o napetosti med njima, sta dami med intervjujem za Dobro gospodinjstvo aprila.

  Ali Savannah Guthrie zapušča'Today' Show? Absence Explained
Gregory Pace/Shutterstock

»Nekaj ​​noči sem res zamočil in vem, da sem. Naslednje jutro pridem z mislijo: 'Grozno se počutim zaradi tega, kar sem naredil. Kaj sem mislil? Zakaj sem mislila, da bo to delovalo?’ [Moji otroci] so šli v posteljo jokajoči,” je Hoda povedala o svojih posvojenih hčerkah Hope in Haley. »Kot, nočem, da sem to jaz. Ampak potem se pogovorim s Savannah. [Rekla bo], 'To je bila moja sreda.' Zaradi tega se počutiš manj sam.«

Savannah je opozorila, da je 'užitek' 'izpuščati' s svojim trenerjem. »Izmenjujeva starševske nasvete ali ideje ali pa včasih poslušam Hodo FaceTime z njenimi otroki,« je pojasnila Savannah. 'Neverjetno je biti na zelo zahtevnem delovnem mestu, a imeti tudi nekoga, ki razume drugo zahtevno delo, ki ga imaš, in ga lahko nosi s seboj.'