Vsi ti kuharji v kuhinji - vodnik po 'peklenski kuhinji' Zvezde Gordon Ramsay's 5 Kids!

Morda je znan kot eden najbolj priljubljenih kuharjev na Zemlji, vendar Gordon Ramsay ima nekaj, kar ga zanima bolj kot kuhanje: njegovih pet otrok . TV zvezda in njegova žena, Tana Ramsaj sta poročena od leta 1996 in imata otroke Megan, dvojčka Jack in Holly, Matildo in njunega najnovejšega otroka Oscarja.

Spoznaj dolgoletno ženo Gordona Ramsayja, Tana!

Sledi rojstvo njegovega zadnjega svežnja veselja aprila 2019, Peklenska kuhinja star se je oglasil na družbenih omrežjih in se pošalil, da je njegova družina končno popolna. «Po treh BAFTA-jih in eni Emmy ... končno smo osvojili oskarja,» je ponosni oče čudovito napisal kolaž slik svojega novega otroka aprila 2019. «Prosim, pozdravite Oscarja Jamesa Ramsayja, ki se je danes ob 12:58 nekaj kosila! Xxx, «je dodal.

Oscarjev prihod je bil za Gordona prav poseben, saj je bil prvič v sobi, ko je njegova žena rodila. Med klepetom z gostiteljico Jonathan Ross na snemanju svoje pogovorne oddaje ITV je očitni oče razložil, zakaj je dobesedno padel na tla in zatemnil »Ko je Tana sprejela njihovega petega otroka.Njegov mali kuhar! Oglejte si najslabše fotografije Gordona Ramsayja najmlajšega sina Oscarja

«Tana me zaradi prejšnjih rojstev ni hotela videti tam. Rekla je: 'Nočem, da me vidiš v tem stanju, zato pojdi ven,' 'je Gordon pojasnil med svojim nastopom oktobra 2019.' Tokrat sem bil tam in sem si popolnoma sekal hlače. Omedlela sem . »

Ko je razkril, da se je onesvestil, je slavni restavrator podrobno opisal prihod svojega moškega. «Tam sem [sedel] in Oscar je skočil ven skozi strešno okno, nato pa so ga nekako vrgli vanj in on je kričal in padel sem nazaj ... medicinska sestra me je zagrabila,« je nadaljeval. Gordon se je celo pošalil, da je bil celoten postopek 'strašljiv'.

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Kljub lastnim zapletom, ko je šlo za Oscarjevo rojstvo, oče petih otrok ne bi mogel biti bolj ponosen, da bi bil priča veselju ob porodu. »Izjemno je,« je zakril in dodal, da je njihovo leglo navdušeno tudi nad njihovim mlajšim bratom. 'Za ostale otroke je to le dobrodošel sveženj veselja,' je dodal. 'In fant, te to popelje nazaj.'

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o Gordonovi rastoči skupini otrok!