Vedno v njegovem kotu! Spoznajte dolgoletno ženo Sylvesterja Stalloneja Jennifer Flavin

Je eden najuspešnejših igralcev vseh časov, toda Silvester Stallone ni bil sam na svojem neverjetnem potovanju - njegova žena Jennifer Flavin Stallone je ob njem že več kot 30 let.

Po srečanju leta 1988 je bil 73-letni Sylvester že dobro znan in se je uveljavil kot legenda akcijskega junaka. Medtem ko je Jennifer, zdaj 51-letna, šele začela kariero kot model. Seveda pa so ga zadeli in na koncu zvezali na koncu leta 1997. In vsa ta leta kasneje je slavni par še vedno srečno poročen, ampak je A-lister na tej poti spoznal nekaj stvari.

Zvezdnice razkrivajo nasvet za srečen zakon

«Nikoli se nisem zabaval. Tega sem se naučil od svoje žene ... Potreboval sem 19 let, da sem spoznal, da ima vedno prav, » Rocky zvezda povedala Daily Telegraph že leta 2010. «Spoznal sem, da imajo ženske smisel, vsaj Jennifer, za neverjetno učne, modre in pametne odločitve. Vedno skočim, ne da bi pogledal. » Aja. Kdo pa je pravzaprav Silvesterjev partner v zločinu?Oglejte si to objavo na Instagramu

Vse najboljše, ljubezen moja! ️ Ljubim svoje može 'nežne' roke ... Joj!

Objava, ki jo je delil Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone) 6. julija 2018 ob 17:06 PDT

Kdo je Jennifer Flavin?

Jennifer se je rodila 14. avgusta 1968 v Los Angelesu v Kaliforniji, Shirley Mae in Donaldu Hughu. Ima šest bratov in sester - brata Mitch, Shannon, Tom in Pat ter sestri Julie in Tricia.

S čim se ukvarja?

Je nekdanja manekenka, danes pa se osredotoča na to, da je podjetnica in lastnica podjetja. Je solastnica podjetja Serious Skin Care, ki se ukvarja s prodajo lepotnih izdelkov in tretmajev prek domače nakupovalne mreže ShopHQ.

Shutterstock

Ima otroke?

Jennifer si deli tri hčere - Sophio, 23; Sistine, 21, in Scarlet, 17 - z Silvesterjem.

Spoznajte 5 otrok Sylvesterja Stalloneja!

Pojavila se je v Rocky film

Že leta 1990 je Jennifer igrala vlogo 'dostavljalke' Rocky V poleg Slyja. Vendar je ta obrok verjetno najmanj nepozaben od franšize na žalost.

Jennifer se je pojavila na dogodkih na rdeči preprogi

Jennifer vedno podpira svojega moškega, saj se je že velikokrat pojavila na prireditvah ob njeni ljubezni. Nazadnje sta bila s Sylvesterjem ob premieri DAZN-a drug ob drugem Ena noč: Joshua VS. Ruiz , dokumentarni film v produkciji Sylvester.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Na poti na guvernerski bal v čast Jackie Chan! ️

Objava, ki jo je delil Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone) 13. novembra 2016 ob 12.45 PST

Sledi en velik družbeni medij

Medtem ko je Sylvester eden najpomembnejših obrazov na svetu, ima Jennifer svoje oboževalce na Instagramu, kjer ima več kot 300 tisoč privržencev.

Jasno je, da je Jennifer velik del Slyjevega življenja!

  • Oznake:
  • Silvester Stallone
  • žena