Amy Grant govori o življenju z Vinceom Gillom in njihovo mešano družino 4 otrok: 'Spoznali smo se skozi glasbo'

Življenje je dobro. Amy Grant ne bi mogel imeti srečnejšega leta 2019. «Ko se je moja hči Sarah 9. novembra poročila, se je spustila po hodniku ob njenem očetu, Gary Chapman , na eni strani in njen očim, Vince Gill , na drugi strani pa »Amy, 59, ekskluzivno razkrije Bližje tedensko v zadnji številki revije, zdaj na kioskih. «Vse, kar sem si lahko mislil, je bilo:» Fuj, življenje je videti na vse mogoče načine! «

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

To je precej preobrat iz devetdesetih, ko je kariera kraljice Christiana Popa eksplodirala s crossover uspešnicami, kot je »Baby Baby«, a njeno osebno življenje je bilo v pretresu: ločila se je od Garyja in zaljubila v Vincea, s katerim se je poročila leta 2000. 'Bilo je nekako tako, kot da bi počasi opazovali avtomobilsko razbitino!' dodaja. Toda danes je »toliko sprave. Tako čudovito je. »

Bret Hartman / EPA / ShutterstockAprila se je poročila tudi Amyina hči Millie (30) in njen sin Matt (32) (ki sodeluje z novim možem 27-letne Sarah, Derek Besenius ), je solastnica LabCanne, CBD-družbe, 'ki je dobila prvo dovoljenje za predelavo konoplje v zvezni državi Tennessee,' razkriva Amy. «Zelo sem ponosen nanje!»

Ko je predstavila božični set albumov, se je pevka odprla za življenje z Vinceom in njihovo 18-letno hčerko Corrino; biti babica dveh otrok; in njeno »potovanje vere«.

Pomaknite se navzdol za več od Bližje tedensko Intervju z Amy Grant!

Kaj si naredil za ta božič?

Pravkar sem izdal komplete svojih prvih treh božičnih plošč. Naredil sem štiri - enega v svojih 20-ih, 30-ih, skoraj 40-ih in 50-ih. To je noro! Potem imam z možem 12 predstav v avditoriju Ryman doma v Nashvillu. Decembrsko rezidenco opravljamo že nekaj let.

Kako pogosto nastopate z Vinceom?

V božičnem času, od leta 1993 dalje. Nastopati v teh oddajah je njegovo darilo zame. Samo z enim bi mu šlo! Tako je zaposlen - njegova nova plošča, Ok , je pravkar prišel ven in je turnejski član skupine The Eagles, ki je že prihodnje leto rezerviral več kot 40 oddaj.

Jim Smeal / BEI / Shutterstock

Je odraščanje v Nashvillu vplivalo na vaše pisanje pesmi?

Moja družina ima številne generacije v Nashvillu, zato sem odraščal obkrožen s starimi starši, starimi starši, veliko bratranci. Prepričan sem, da je bližina glasbe usmerila moje življenje. Nisem imel cilja postati umetnik, rad sem imel samo glasbo. Pesmi sem začel pisati v srednji šoli in bi pel, kjer koli bi mogel.

Vaš prvi LP je izšel, ko ste bili stari 16 let. Kako je bilo biti otroška zvezda?

Nisem se počutil kot eden. Končal sem srednjo šolo, hodil na fakulteto, delal med vikendi in poletji. Vpliva tega, da sem znan obraz, nisem čutil šele v svoji karieri.

Zakaj ste se ukvarjali s krščansko glasbo?

Ko sem začel pisati, nisem mogel najti pesmi o veri vere. Nisem odraščal v cerkvi, ki je imela pevski zbor in v resnici ni poznala evangelija. Ampak prišel sem v dobo James Taylor , Carole King , Joni Mitchell . Pela sem te pesmi, toda [čutila] sem, da nihče ni pel: Ali obstaja namen za življenje? Kako se premikate po globokih vprašanjih? Poskušal sem zapolniti vrzeli.

Globe Photos / mediapunch / Shutterstock

Kdaj in kako so vas poimenovali kraljica krščanskega popa?

Nevem! Bilo je sredi osemdesetih. Podpisali so me pri založbi Word Records, evangelijski družbi, ki je stopila v stik z A&M Records in rekla: »Imamo umetnika, za katerega verjamemo, da ima lahko večjo privlačnost.« Niti tega nisem zasledoval.

Kako je bilo prehajati v pop?

Bilo je zabavno! Življenje se zaljublja, se bojiš, propadaš, se počutiš pogumno, skloniš glavo, imaš hvaležnost. Ko sem začel snemati pop, sem bil vesel, da imam celoten spekter izkušenj, o katerih sem lahko pel.

Leta 2002 ste se vrnili k svojim koreninam z enim svojih najbolj religioznih albumov doslej, Zapuščina ... Hvalnice in vera . Zakaj?

Bil sem skozi ločitev, moj prvi zakon je propadel in pogorel, se ponovno poročil in samo poskušal najti svojo temelje v življenju. Obrnil sem se na stvari, ki so se mi zdele temeljne.

Jim Mcguire / AP / Shutterstock

Kako sta se z Vinceom spoznala?

Spoznala sva se skozi glasbo. Mislim, da je bila to božična predstava za družine vojakov. Takrat sem bila poročena - nekako smo bili v istih krogih, a se v resnici nismo spoznali šele v zgodnjih devetdesetih. Takoj smo ga zadeli, nato pa je bilo kot pet let, ko smo poskušali krmariti po lastnem življenju, a smo se počutili vzajemno.

Se je bilo težje ločiti zaradi vaših verskih oboževalcev?

Kot vsi, ki to preživljate, se tudi vi tako trudite, da bi upravljali s svetom okoli sebe. Kaj kdo misli na obrobju, ni pomembno. Ne bi mogel skrbeti manj. Moral sem imeti svobodo, da sem našel življenje, v katerem bi lahko živel integriteto. [Drugi] lahko ostanejo ali izpadejo.

Kakšnih lekcij ste se naučili iz ločitve?

Nekje v svojem življenju sem se izgubila in meni je bilo pomembno, da najdem pot nazaj do sebe. Zaradi staršev sem drugačen, da se naučim lekcij spoštovanja in sprave. Če slišim nekoga, ki govori o svojem življenju z veliko frustracije, bom rekel: «Kaj ste pripravljeni spremeniti, da boste živeli življenje, ki je spoštljivo?» Spoštovanje je tako pomembno.

Jim Smeal / BEI / Shutterstock

Se kateri od vaših otrok loti glasbe?

Naša najmlajša, Corrina, študira glasbene performanse na fakulteti. Odlična pevka je. Smo mešana petčlanska družina. Jenny sem podedoval, ko sem se poročil z Vinceom. Stara je 37 let in imamo dva vnuka od nje in [njenega moža] Josha. Gostuje z mano in je odlična harmonična pevka.

Kakšne življenjske lekcije lahko delite?

Smo v tako polariziranem času. Čim pogosteje izgovorite te besedne zveze in spremenili boste svet okoli sebe: «Kako vam lahko pomagam? Ponosen sem nate. Ljubim te. Hvala vam.' In ena beseda, «mi», tudi če gre za nekoga, s katerim se [ne strinjate] ali ste besni. Vse življenje je delo sprave. To je pot vere: sprava med Bogom in človekom. Vse ostalo je samo veliko razburjenje.

Kaj je naslednje za vas?

Letos sva se poročila z dvema hčerkama, najmlajša je odšla na fakulteto in spim kot najstnica! Želim izkusiti življenje in ne bi imel delovnega programa. S svojo prikolico Airstream Bambi se bom odpeljal do obale, spoznal ljudi in samo proslavil, da sem živ!

Če želite več informacij o svojih najljubših zvezdnicah, si oglejte zadnjo številko časopisa Bližje tedensko , na kioskih zdaj - in se prepričajte Naroči se na naše novice za bolj ekskluzivne novice!

Ne pozabite preveriti in naročite se na naš klasični TV in filmski podcast za intervjuje s svojimi najljubšimi zvezdami!

  • Oznake:
  • Otroci slavnih
  • Ekskluzivno
  • odnosi