Ali sta Gwen Stefani in Blake Shelton še vedno skupaj v letu 2017? Dobili smo odgovor!

Zdaj, ko je 2017 mnogi oboževalci se sprašujejo: Ali sta Gwen Stefani in Blake Shelton še vedno skupaj ?

Dvojica prvič objavila, da hodijo nazaj novembra 2015 - in danes par ostaja fant in dekle! 'Blake in Gwen sodelujeta, sta samska in sta pred kratkim začela hoditi,' je potrdil Blakeov predstavnik V stiku Tedensko ob uri. Spoznala sta se na tekmovanju pevske resničnosti Glas , pri katerem še vedno sodelujejo (to je najbolj prikupna stvar kdaj, ko se spogledujeta v oddaji!).

Oglejte si to objavo na Instagramu

Srečen zahvalni dan imamo radi takooooooo hvaležni !!!! GxObjava, ki jo je delil Gwen Stefani (@gwenstefani) 24. novembra 2016 ob 17:50 PST

47-letna Gwen in 40-letni Blake sta se začela videvati po kasnejših ločitvah. Julija 2015 je izbruhnila novica, da sta po štirih letih zakona Blake in njegova zdaj že bivša žena Miranda Lambert , imenovano preneha . Skupaj nista imela otrok. Gwen njen bivši mož, Gavin Rossdale - ki se je poročil septembra 2002 - napovedala ločitev kmalu zatem avgusta 2015. Nekdanji par je starš sinov Kingston , 10, Zuma , 8 in Apolon , 3, skupaj.

VEČ: Miranda Lambert govori o življenju po ločitvi Blake Shelton - poglejte, kaj je razkrila!

V prejšnjem intervjuju je frontmanka No Doubt odprla, kako srečna, da je bila z Blakeom po njenem ločitvi od Gavina.

«Sem najsrečnejši, kar sem bil kdajkoli. Sem na dobrem mestu in sem tako navdušen. Prihajajo vedno neverjetne stvari, 'je Gwen priznala oktobra 2016.' Zdi se mi, da sem v naslednjem poglavju in prestopim v naslednjo fazo tega, kar se je pravkar zgodilo. Čeprav je bilo tisto leto zahtevno, je bilo to tudi eno mojih najljubših stvari, ki se mi je kdaj zgodilo. »

Gwen in Blake januarja 2017.

Gwen je pred kratkim na naslov Kid’s Choice Awards marca 2017 prišla z naslovnicami, potem ko je izstopila s čim se je zdelo, da je dojenček , kmalu Življenje in slog ekskluzivno razkrila, da sta bila s fantom iz podeželja pripravljena narediti naslednji korak v svoji zvezi - in ne govorimo o poroki!

VEČ: Gwen Stefani se izreče dirljivo priznanje o svoji ločitvi - odkrijte tukaj

'Najprej poskušajo imeti otroka,' je za novinarje povedala invalida blizu Gwen. «To je trenutno njihov glavni poudarek. Odločena je, da bo imela še enega otroka in ga bo tudi sama nosila, čeprav je Blake dejal, da je vseeno, ali bo posvojil ali dobil nadomestni izdelek. » Ali ne bi bilo to super!

Kliknite spodnjo galerijo in si oglejte najbolj šokantne delitve zvezd v Hollywoodu!