Arizona Robbins je precej kompleksen lik 'Grey's Anatomy' - naučite se vse o vlogi Jessice Capshaw!

Arizona Robbins ni le uspešna vodja fetalne kirurgije v spominski bolnišnici Gray Sloan, ampak je tudi eden najbolj zapletenih likov na Grey’s Anatomy ! Kljub temu je smiselno, da oboževalci umirajo, da bi vedeli več o njej. Pomaknite se navzdol, da dobite odgovore na vsa vprašanja v Arizoni!

Kdo igra Arizono Robbins?

Od 5. sezone, ki se je začela leta 2008, Arizono Robbins upodablja igralka Jessica Capshaw . V oddaji ostaja tudi danes!

Ali je Arizona umrla v letalski nesreči?

Ne, ne, resno si boli nogo. The letalska nesreča - ki je ubil Lexie Gray in sčasoma tudi Marka Sloana - je Arizoni pustil čustveno razbitino in na koncu pripeljal do propada njene poroke s Callie Torres.Ali ima Arizona Robbins res protetiko?

Jessica v resničnem življenju nima protetične noge, v oddaji pa se zdi, kot da jo ima zahvaljujoč ~ magic ~. Že leta 2014 je tvitnila: «V [Sezona 9, Epizoda 6:« Drugo mnenje »] Hodila sem po protetiki z zavezano nogo. Stargate Digital je izbrisal kakršno koli prekrivanje. Neverjetni so! »

Ali Arizona vara Callie?

Da, in še vedno nas to stiska. Med 9. sezono je Arizona eno noč stopila s kraniofacialno kirurginjo Lauren Boswell (igrala jo je Hilarie Burton), ki je gostovala v nekaj epizodah oddaje. Njena tedanja žena Callie je to ugotovila, ko je videla, da se je Arizonov prstan prilepil na Laurenine grmičevje. Tako nerodno ...

Ali se Callie in Arizona ločita?

Da. Na začetku 11. sezone se je par po številnih poskusih in terapijah, da bi rešil svoj zakon, odločil, da se bosta razšla in zaradi tega smo še vedno razburjeni. To je bila Calliejeva druga ločitev v oddaji, saj je bila pred tem poročena z Georgeom O’Malleyjem (igral jo je T.R. Knight).

Se Callie in Arizona spet združita?

Ne! Pravzaprav sta oba popolnoma nadaljevala. Kmalu po razhodu je Callie začela hoditi s Penelope Blake (ja, isti zdravnik, za katerega Meredith misli, da je ubil Dereka). Par se je po dolgi bitki za skrbništvo, v kateri je na koncu zmagala Arizona, preselil v New York s hčerko Callie in Arizono Sofijo (odločila se je, da jo bo Callie vseeno odpeljala).

Odkar je Callie odšla, ima Arizona romantične odnose z Leah Murphy (ki je sčasoma odšla), Elizo Minnick (ki je bila odpuščena), zdaj pa ima DeLucina sestra , gostujoča ginekologinja z imenom Carina!

Je bila Arizona noseča v 12. sezoni?

Arizona ni bila nikoli noseča Grey's , ampak Jessica rodila četrtega otroka , hči Josephine, maja 2016 tik pred zaključkom 12. sezone. To pomeni, da je morala v vseh epizodah te sezone skrivati ​​otroško izboklino!

Pridružite se našemu Facebook skupina za najnovejše novice in posodobitve na Grey’s Anatomy !

  • Oznake:
  • siva anatomija
  • vloge
  • kaže