Barbara Bush poveže voz z možem Craigom Coyneom na 2. poroki na ranču svojih staršev v Teksasu (poročilo)

Zakaj en poročni obred, če pa lahko dva ?! Hči nekdanjega Predsednik George W. Bush , Barbara Pierce Bush se je poročila s svojim možem scenaristom, Craig Coyne , na drugi poročni slovesnosti - le šest mesecev po njihovi prve poroke .

37-letnik naj bi voz z Craigom, prav tako 37-im, že drugič privezal na velikem ranču Prairie Chapel Ranch, ki je v lasti njenih staršev Georgea Laura bush , v Crawfordu v Teksasu v soboto, 13. aprila. Par je svojo ljubezen med seboj najprej razglasil v skrivni poročni obred v Mainu oktobra lani .

Oglejte si to objavo na Instagramu

Vesele solze, srce eksplodira, ko sem gledal to čudovito dekle, ki se je poročila v kraju, ki pomeni ljubezen in družino. Tako sem ponosna, da sem sestra te lepote. ️️

Objava, ki jo je delil Jenna Bush Hager (@jennabhager) 8. oktobra 2018 ob 5:23 PDT

«Bilo je čudovito. Bilo je vse, kar smo si želeli, «je škripala nekdanja prva hči Ljudje po prvem poročnem dnevu. «Bil je majhen in v kraju, v katerem smo odrasli in imamo v Mainu toliko neverjetnih spominov. Želeli smo se prepričati, da bomo to lahko storili, ko je bil moj dedek še zdrav, «je pojasnila in se sklicevala na Družinski patriarh Busha, predsednik George H.W. Bush - ki je žal minil le nekaj tednov po slovesnosti.

Na prvi poroki mladoporočenca je bilo prisotnih le približno 20 najbližjih prijateljev in družine Barbare in Craiga. «Bila je zelo skrivna poroka, nekoliko podobna moji izmuzljivi sestri,» njeni sestri dvojčici, Jenna Bush Hager , je dejal naprej Danes v času slovesnosti. «Toda tudi samo družina v kraju, ki pomeni družinsko ljubezen, in bila je čudovita.» Medtem ko je bila prva poroka majhna, naj bi drugo praznovanje gostilo ogromnih 100 ljudi - vau!

Oglejte si to objavo na Instagramu

Danes z družino v Mainu praznujemo rojstni dan Barbare Bush, tako kot vsako 8. junija. Vse najboljše, Ganny! Zelo te pogrešamo.

Objava, ki jo je delil Laura bush (@laurawbush) 8. junija 2018 ob 15.45 PDT

Novica o očitnem drugem poročnem obredu para prihaja le dva dni po tem enoletnica babice Barbara Bush Smrt . Žal ljubljeni Jenni in Barbari »Ganny« ni uspelo obiskati obeh porok, saj je umrla aprila 2018, le nekaj mesecev pred prvo slovesnostjo.

Vendar je nevesta povedala Ljudje takrat, ko se ji je zdelo, da je njena ljubljena babica v duhu. «Drugič, ko je bilo objavljeno, da sva moža in žena, je začelo deževati,« je nekdanja prva hčerka bruhnila v trgovino. «Pomislil sem: 'To je moja babica. Z nami je. '»Stavimo, da je tudi Barbara začutila prisotnost svoje babice na poročeni drugi poroki.

  • Oznake:
  • Barbara Bush
  • družina
  • Jenna Bush Hager
  • družina Bush
  • poroka