Frontman Beatlov Paul McCartney je ponosen oče petim otrokom - spoznajte njegovo veliko zalego!

Za vas je Paul McCartney - ampak za svojih pet otrok je samo oče. Beatli icon je živel precej življenja, zahvaljujoč neskončnemu nizu hitov št. 1 in turnejam po vsem svetu, vendar se nič ne more primerjati s tem, da bi bil oče.

Glasbenik «Hey Jude» je ponosen oče štirih hčera - Heather, Mary, Stelle in Beatrice - ter sina Jamesa. 'Rad sem oče,' je povedal Paul Telegraf v intervjuju januarja 2009. 'Moje tipično jutro bi bilo danes, da vstanem ob 6.30 zjutraj, pripravim zajtrk, dvignem Beatrice, jo oblečem in gledam televizijo.'

EKSKLUZIVNO: Rojstni dan Paula McCartneyja: Strokovnjaki Beatlov ga pretehtajo

Ker rocker nima varuške, vse naredi sam, tudi hčerko pelje v šolo in jo vsak dan pobere. 'Obožujem vsako sekundo in sploh nisem izčrpan,' je zabruhnila pevka 'Nekaj'. «Ljudje pravijo, da sem gor ob 6.30 zjutraj, kaj se dogaja? Ampak resnično mi je všeč. To je vznemirjenje pri vzgoji mladega otroka. To je takšna izobrazba. Zdaj sem drugačen oče, vendar je dobro. «Razen Beatrice, ki je še vedno najstnica, so Paulovi otroci v svoji karieri dosegli veliko. Mary je uspešna fotografinja in James je očetu pomagal ustvariti nekaj njegovih studijskih albumov Plamteča pita in Vozni dež.

Vse o zgodovinskem dnevu Elvis je srečal Beatle leta 1965

« Glasba mi je bila pomembna celo življenje, «je povedal James Daily Herald aprila 2017. «Obožujem nastope v živo in je zelo zabavno. Včasih je lahko živčno, predvsem zato, ker sem tako pripravljen! Ko pa pogledate na občinstvo in vidite, da se poveže z glasbo, ki ste jo napisali, je to vsekakor vredno. Neverjetna in lepa izkušnja. »

James je po očetovih stopinjah izdal dva lastna EP-ja in studijske albume. Kot večina oboževalcev tudi mi komaj čakamo dan, ko se z očetom sesuje ob pesmi.

Pomaknite se po spodnji galeriji, da spoznate vseh pet Pavlovih otrok!

Preverite in naročite se na naš klasični TV in filmski podcast za intervjuje s svojimi najljubšimi zvezdami.