Biti mama je najljubša vloga Katherine Heigl! Spoznajte Zvezdine 3 otroke z možem Joshom Kelleyem

Pogosto lahko ujamete Katherine Heigl na snemanju uspešnice ali televizijske oddaje, vendar je najraje obkrožena z možem Josh Kelley in njuni trije otroci. Čeprav 27 Obleke alum se kot tipični starši spopada z nekaterimi vidiki materinstva, rada se nauči novih stvari o otrocih.

'Obstaja nekaj takega, ko kot novopečena mati preprosto nenehno govoriš:' Ali to počnem prav? «Je nekoč delila Katherine z V stilu , pri čemer ugotavlja, da ni več ista, odkar je sprejela svoje posvojene hčere, Naleigh in Adalaide , in rodila najmlajšega sina Joshua .

Družinske fotografije Katherine Heigl in Josha Kellyja bodo v vaš dan vnesle nekaj veselja

The Grey's Anatomy alum je razkril, da je bolj strah, odkar je mama. Ker je doživela tragično izgubo svojega najstniškega brata, ki je umrl zaradi poškodb v prometni nesreči, ko je bila stara 8 let, se Katherine ves čas skrbi za Naleigh, Adalaide in Joshua.«Ko sem prvič postala mama, me je grozila ideja, da bi rada imela svoje otroke tako, kot sem. Ker bi lahko bilo vse odvzeto, «je iskreno razložila med nastopom na Danes leta 2018. «Bil sem priča najhujšemu, kar se lahko zgodi staršu, ki se zgodi mojim staršem. In mislim, da to vsekakor vpliva na vaše počutje in kaj mislite in kakšna so vaša temeljna prepričanja o življenju, starševstvu in ljubezni. »

Instagram / KatherineHeigl

Morda je zaskrbljena starša, a Katherine ne more pomagati, kako zelo obožuje svoje čudovite dojenčke. Ne samo, da Grda resnica zvezda že leta hrepeni po materinstvu, vendar je vedno vedela, da si nekega dne želi posvojiti.

'Ne vem, zakaj se mi je zdelo, da je to tako pomembno, preden sva imela biološke otroke, toda počutila sem se, kot da sem dolgo čakala in sanjala o Naleighu,' je sladko delila z V stilu . Zmagovalka nagrade Emmy se je tako močno zavedala posvojitve in dejala, da je o tem 'govorila z Joshom', preden sta se junija 2006 zaročila.

Spoznajte Ellen Pompeo, Justina Chambersa in druge otroke 'Grey's Anatomy' Stars

'Želela sem se prepričati, da smo na isti strani,' je pojasnila Katherine, ki se je leta 2007 s pevko 'Neverjetno' sprehodila po prehodu. 'Pri posvojitvah se vsi ne počutijo tako kot jaz.' Na srečo je Josh!

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o parih otrocih, Naleigh, Adalaide in Joshua.