Betty White je mačeha za 3 otroke pokojnega moža Allena Luddna! Spoznajte Davida, Martho in Saro

Imela je neverjetna hollywoodska kariera, ki traja 80 let , ampak Betty White je bila v življenju več kot le igralka. Bila je tudi neverjetna žena pokojnega moža Allen Ludden , pa tudi ljubeča mačeha njegovih treh otrok, Davida, Marte in Sare.

Ikona estrade je bila v življenju poročena trikrat. Leta 1945 je s pilotom ameriške vojske Dickom Barkerjem hodila po hodniku, vendar sta se istega leta razšla. Po ločitvi je Betty zvezala z igralcem Laneom Allenom leta 1947. Vendar je njun zakon trajal dve leti, ko je hollywoodski agent umrl leta 1995.

Betty White nekoč in zdaj: Oglejte si hollywoodsko ikono skozi leta!

Medtem ko Zlata dekleta zvezda ni imela otrok s prvima možema, kar se je spremenilo med njenim tretjim in zadnjim porokom z Allenom Luddenom. Ne samo, da je bila to najdaljša zveza, ki je trajala od leta 1963 do 1981, ampak je Betty postala mačeha njegovih otrok.Televizijska osebnost je Davida, Martho in Saro pozdravila s prvo zakoncem Margaret McGloin. Par je bil skupaj 18 let, toda ko je Margaret umrla leta 1961, je Allen nadaljeval z Vroče v Clevelandu igralka.

Betty White praznujemo z notranjim pogledom na vsako od oddaj ikonične igralke

Na žalost Geslo gostitelj umrl leta 1981 po bitki z rakom na želodcu. Po smrti njenega ljubljenega moža , Betty je razkrila, ali si lahko že četrtič predstavlja, kako govori 'jaz'.

»Pogrešam nekoga, ki bi ga prijel,« je nekoč dejala Betty. «[Ampak] če ste imeli najboljše, kdo potrebuje ostalo?« Glede tega, kako se je spoprijela z Allenovo smrtjo, je igralka razkrila: »Ni formule. Bodite zaposleni s svojim delom in svojim življenjem. Ne morete postati poklicni žalujoči. Ne pomaga vam ali drugim. Osebo imejte ves čas v srcu. Ponovite dobre čase. Bodite hvaležni za svoja leta. «

Betty White se je poročila že trikrat - Spoznajte možje zvezd zlate deklice!

Dobitnica nagrade Emmy je »hvaležna za leta«, ki jih je preživela z Allenom, Betty pa je še posebej hvaležna za to, da je v njuni zvezi pridobila tri otroke. Zvezdin bližnji prijatelj , Sandra Bullock , je dejala, da jo je Betty ljubezen do materinstva dejansko navdihnila za posvojitev lastnih otrok.

«Betty je rekla: 'Veste kaj? Nikoli nisem imel otrok biološko, ' Ptičja škatla igralka povedala Ljudje leta 2009. «» Poročila sem se z nekom, ki je imel tri otroke. In kako blagoslovljen sem bil, da sem imel tri pastorke. '»

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti več o Davidu, Marthi in Sari!