Bobby Flay ni imel plastične kirurgije, super se stara (EKSKLUZIVNO)

To mora biti vsa ta dobra hrana, ki jo je! Oboževalci ugibajo, da je slavni kuhar Bobby Flay morda dobil plastična operacija , torej Bližje tedensko izključno klepetal s strokovnjaki, ki so pretehtali morebitne postopke, ki jih je morda opravil, ker niso neposredno sodelovali s televizijsko zvezdo. Pomaknite se navzdol, da vidite, kaj so kirurgi razkrili!

Ena stvar, o kateri so se vsi strinjali? Ta Bobby se samo super stara! «Resnično, ničesar ne vidim. Še vedno ima gube pri vranjih nogah in jih ima zdaj med obrvmi. Njegove obrvi so nekoliko nižje, kar bi se zgodilo s starostjo, » Dr. Andrew Miller razkril. «Tudi lasna linija se nekoliko umika. Edina mogoča stvar, ki jo vidim, je malo botoksa v čelu, ker je videti nekoliko bolj gladko in v nekaterih primerih lahko povzroči, da se obrvi nekoliko spustijo. »Bobby leta 2002 (levo) in 2017 (desno).

«Bobby Flay je videti povsem naravno. Mislim, da se je dobro postaral brez kakršne koli pomoči. Mislim, da ni nič naredil, » Dr. Adam Hamawy rekel. Dr. Vartan Mardirossian dodal: 'Zares nisem videl ničesar.'

Bobby se še nikoli ni odzval, da bi opravil kakršne koli postopke - toda zagotovo se je odločila njegova bivša žena Stephanie March. Pravzaprav ona priznala, da je dobila plastično operacijo da poskušajo rešiti svoj zakon.

«[Nisem mogel dobiti službe, ki sem si jo želel s kamero, nisem mogel pritegniti pozornosti za svoje produkcijske projekte, nisem mogel potovati po svetu dovolj daleč ali dovolj hitro ali se potopiti v človekoljubje, da bi vse skupaj izginilo,» Stephanie je povedala v prejšnjem intervjuju. «Bilo je kot opazovati ledenik, ki se je cepil na velikanske koščke: ogromen in na videz precej zunaj mojega nadzora. Glej, druga stvar, ki se je dogajala, je bila, da je moj skoraj 10-letni zakon (in skupaj 14) razpadel. In nič, nič mi ni pomagalo, da sem se spoprijela. »

Dodala je, «[nisem] je mogla popraviti - nobene od tega. [Zato sem se] odločil poskusiti še zadnjo stvar, [ki] je bila ravno tisto, česar pri plastični operaciji ne bi smeli početi. Odločil sem se za spremembo telesa, ker nisem mogel spremeniti svojega življenja. V petih tednih sem bil videti prekleto dobro. Suh od moje bede. Lepe prsi iz moje denarnice. Moje življenje je morda propadalo, ampak to? To je bilo kar dobro. »

  • Oznake:
  • lepota
  • bobby flay
  • Ekskluzivno
  • obraz
  • plastična operacija