Brad Pitt bo božični večer preživel z nekaterimi otroki

Skupaj. Čeprav Brad Pitt in Angelina jolie morda ločena, to ne pomeni, da nekateri njihovi otroci ne bodo mogli videti očeta za počitnice.

'Videti je, da Brad in Angie končno odložita svojo prtljago, da bodo nekateri otroci lahko preživeli božični čas z očetom,' je povedal vir V stiku . 'Brad za del počitnic dobi Shiloh in dvojčka, Knoxa in Vivienne.'

Spoznajte 6 otrok Angeline Jolie in Brada Pitta!

Slavni bivši par, ki je bil poročen med letoma 2014 in 2016, ima šest otrok - sinova Maddoxa, 18, Pax , 16 in Knox, 11, in hčere Zahara , 14, Shiloh , 13 in Vivienne , 11. «Brad je bil zelo potrpežljiv, vzel bo vse, kar bo dobil,« je nadaljeval poznavalec. «Mlajši otroci so že tako odrasli. Božični večer z njimi bo neverjetna preizkušnja in upa, da se bodo k mami vrnili s čudovitimi spomini. Druga dobra novica pa je, da je sodišča ne bodo nadzorovala, zato samo Brad in otroci, tako kot v starih časih. »Anthony Harvey / Shutterstock

55-letni igralec se je celo pripravil na prihod svojih najmlajših. 'Brad je bil vedno zabaven oče,' je dodal vir. «Hišo je okrasil z drevesom, snežaki in severnimi jeleni, lučmi in darili [vse] zavite in pripravljene, da se lahko odprejo. Načrtoval je okusen jedilnik z nekaterimi najljubšimi živili Shiloh, Knox in Vivienne. Vse od pice do pop-tartov - tudi z nekaterimi zdravimi predmeti, ki se jim bodo verjetno izognili. »

Glej Časovno zvezo bivših Breda Pitta in Angeline Jolie

Ne bi smelo biti presenečenje, da sta Brad in Oskar 44-letni zmagovalec sobiva, še posebej odkar je prišel bolje na coparenting spredaj. 'Brad uživa v tem, da več časa preživi z otroki, in s štirimi mlajšimi otroki se stvari izboljšujejo,' je nekoč povedal vir Nas tedensko .

Počitnice so čas za druženje, zato je lepo slišati, da se bo Brad videval s svojimi otroki - in seveda je vse o njih . «Jaz sem zelo znan, da ne jokam. Je to izraz? V približno 20 letih nisem jokal in zdaj sem v tej zadnji fazi veliko bolj ganjen - ganjen od mojih otrok, ganjen od prijateljev, ganjen zaradi novic, «je med intervjujem dejal A-lister s Intervju revija. «Prestavljen. Mislim, da je to dober znak. Ne vem, kam gre, toda mislim, da je to dober znak. »

Stewart Cook / Shutterstock

Upamo tudi, da bodo Brad in njegova družina napredovali!

  • Oznake:
  • Angelina jolie
  • Brad Pitt
  • Otroci slavnih