Bruce Springsteen je naravno čeden, strokovnjaki pravijo, da verjetno nikoli ni dobil dela (EKSKLUZIVNO)

Če bi se lahko vsi strinjali v enem, je to to Bruce Springsteen je en čeden fant. Toda vsakič, ko nastopa, se oboževalci vprašajo eno: ali jih je že dobil plastična operacija Končano? Če želite odgovoriti na to vprašanje, Bližje tedensko izključno klepetal s strokovnjaki (ki še nikoli niso delali z glasbeno senzacijo) o tem, kakšne postopke je Bruce morda opravil v preteklih letih. In tako se izkaže, da se vsi strinjajo, da verjetno ni šlo za nič.

«No, če pogledate od blizu, v resnici ne vidite znakov plastične kirurgije. Gube na čelu so globlje, zato ni botoksa. Njegove veke in vrat so težji, zato nobene veke ali vratu ne dvignejo, » Dr. Andrew Miller v skupni rabi. «Njegov obraz je zdaj na splošno tanjši, zato verjetno ne dobi nobenega polnila. Edino, kar bi lahko rekel, je, da je imel morda majhno presaditev las - le nekaj, da bi ohranil čelno linijo las navzgor. »Dr. Adam H. Hamawy dodal, «Natančen pregled obraza Brucea Springsteena ne razkrije nobenih očitnih znakov nedavne plastične kirurgije, ki bi jih [videl]. Ampak obstaja celoten seznam stvari, ki bi jih priporočal. » In Dr. Vartan Mardirossian dogovorjeno. «Mislim, da ni nič naredil. Lahko mu koristi zgornja in spodnja blefaroplastika skupaj z nekaterimi botoksi. Toda spet se mi ne zdi, da je v tem trenutku kaj storil. »

Čeprav Bruce nikoli ni javno spregovoril o nobenem postopku plastične kirurgije, je bil zelo glasen glede svojih pretekla bitka z depresijo . 'Bil sem zdrobljen med 60 in 62, kar je bilo dobro eno leto in spet od 63 do 64,' je priznal Vanity Fair leta 2016. «Ni dober zapis.» V tistem strašljivem času se je Bruce bal, da bo končal kot njegov oče, ki se je pred smrtjo boril z duševnim zdravjem in alkoholizmom. 'Ne poznate parametrov bolezni,' je delil Bruce. «Ali lahko zbolim dovolj, da bi postal bolj podoben očetu, kot sem mislil, da bi lahko?» Prav veseli smo, da je Bruce danes videti in se počutil bolje!

  • Oznake:
  • lepota
  • plastična operacija