Bruce Willis in dve hčerki žene Emme sta najslajši! Spoznajte Mabel in Evelyn

Bruce Willis in njegova žena Emma Heming Willis imajo najbolj prikupno družino! Navijači poznajo in imajo radi Težko igralčevi starejši otroci, Rumer Willis , Tabornik Willis in Tallulah Willis , vendar je čas, da z njim izveš vse o njegovih mlajših otrocih, Mabel in Evelyn Popoln neznanec igralka.

Bruce in Emma sta leta 2012 pozdravila svojega prvega otroka Mabel Moonlighting zvezda in angleški model, ki sta se poročila leta 2009, sta leta 2014 postala starša svoje druge hčerke Evelyn. Od prihoda deklic hollywoodskega para sta Bruce in Emma 'postala kot pleme'.

Spoznajte otroke Demi Moore in Brucea Willisa, Rumerja, skavta in Tallulah!

«Sploh ne želim biti stran od Emme. To je najbolj edinstveno razmerje Sem že kdaj v življenju, » Miami Vice alum izključno v skupni rabi z Bližje tedensko leta 2017. Med brizganjem njunega zavidanja vrednega zakona je Emma ugotovila, da imata 'odlično podlago.'The Omrežje 2 igralka povedala Bližje da je smeh ključ do njihove uspešne zveze. 'Smejati se moraš še naprej, kajti če se ustaviš, boš imel nekaj težav,' je pojasnila.

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

Emma je razkrila Prijatelji igralec rad vključuje humor v svoje starševske tehnike. Ker je »popolnoma neumen« in nenehno nasmeje njuni hčerki, je mamica hvalila Brucea, ker je bil Mabel in Evelyn »odličen oče«.

Nekdanji zvezdnik zunaj Broadwaya deli starejše otroke Rumerja, skavta in Tallulah s prvo ženo, Demi Moore . Nekdanji par je bil od leta 1987 do 2000 skupaj 13 let.

Družinske fotografije! Otroci slavnih ven in v bližini s svojimi slavnimi starši

Bruce in Emma medtem vzgajata svoje punčke po najboljših močeh sodelujejo z Demi , vendar situacija ne more biti lažja. Ne samo, da trio deli prijateljski odnos , ampak Emma je rekla, da ima 'toliko spoštovanja' za Duh alum.

»Sprejela me je v svojo družino, kot sem jo jaz v svojo,« je sladko povedala Bližje med dogodkom leta 2019. «Tako zelo spoštujem, kako sta Bruce in Demi delala skozi ločitev, da sta lahko svoje otroke postavila na prvo mesto. Iz tega sem se veliko naučil in tako zelo gledal. «

Kako neverjetna družina!

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o Mabel in Evelyn.