Zdravje Burta Reynoldsa je danes 'popolno', pravi njegov vodja

Že nekaj mesecev se o tem 82-letniku vrtijo govorice Burt Reynolds je v slabo zdravje . In zdaj, ko se pojavlja naprej Pogovor za redek intervju v ponedeljek, 26. marca, se oboževalci sprašujejo, v kakšnem stanju je v resnici hollywoodska ikona danes.

Po nedavnem komentarju njegovega direktorja za Ljudje , Bertovo zdravje je 'popolno', odkar je pred osmimi leti opravil elektivni obvod.Burt marca 2018.

Burt je bil nazadnje javno fotografiran marca 2018, ko je bil zunaj in za razgovore v New Yorku. Čeprav še vedno nosi palico, je danes videti boljši, kot je bil, ko se je novembra 2016 pojavil na prireditvi z vprašanji in odgovori na filmskem festivalu Key West v Key Westu v zvezni državi FL, nekaj mesecev pred tem pa se je še enkrat pojavil v reviji Wizard World Comic Con v Philadelphiji, med katerim en oboževalec je komentiral, da je videti 'šibak in šibak.'

'Ljudje so bili zaskrbljeni zaradi njegovega zdravja,' je ekskluzivno povedal oče Bližje tedensko Burtovega stanja, pri čemer je opozoril, da je na prireditvi hodil s palico. 'Burt ima zdravstvene težave na toliko frontah in počasi ga jedo,' je dodal igralec.

Burt novembra 2016.

'Burt je eden zadnjih v svoji dobi - resnično močan fant,' je povedal poznavalec. 'Zadnja stvar, ki bi si jo kdaj želel, je, da se ga ljudje smilijo.'

The Boogie noči star je v preteklih letih žal mučil zdravstvene težave. Potem ko si je Burt enkrat zlomil čeljust, je s tem, ko ni jedel, izgubil 30 kilogramov in naj bi bil za nekaj let odvisen od zdravil proti bolečinam. Maja 2009 je bil operiran na hrbtu, februarja 2010 pa je imel petkratni obvod srca.

V prejšnjem intervjuju je Burt razkril, da mu je nov boj za hojo prišel iz let in let, ko je sam delal svoje kaskade na filmskih snemanjih. 'Naredil sem vse svoje kaskade, zato zdaj ne morem dobro hoditi,' je dejal. «Ob določenih urah zjutraj obžalujem [svojo odločitev, da naredim kaskade], ko poskušam vstati iz postelje. Lahko pokažem na določena mesta in vem, da je na nekaterih slikah, «je dodal med svojim prejšnjim nastopom na ITV Oddaja Jonathana Rossa .

Burt decembra 2015.

Kljub zdravstvenim težavam je Burt priznal Bližje to je on navdušen, da je prišel do svojih 80-ih . 'Vesel sem ... ker je alternativa precej mračna!' je dejal februarja 2016. «Ne čutim svojih let. To je samo številka. »

Burtov prijatelj je dodal: «Dokler je njegovo telo pripravljeno, želi nadaljevati z igranjem do dneva, ko umre. Burt verjame, da mu kljub bolečinam preostane še veliko življenja. »

  • Oznake:
  • Burt Reynolds
  • zdravje
  • bolezen
  • wellness