Burt Reynolds je odločen, da ostane močan, ko se bori z boleznijo

Ikona igralec Burt Reynolds že dolgo velja za enega najbolj legendarnih hollywoodskih mož mačo s svojim osornim vedenjem, vedno prisotnim smehljajem in podpisanimi brki. Toda ko Smokey in razbojnik zvezda je izstopil maja 2015 zaradi redkega javnega nastopa na Wizard World Comic Con v Philadelphiji, njegov običajni šmek je bil opazno odsoten.

»Videti je bil šibek in šibak,« je povedal oče Bližje tedensko takratnega igralca, ki je hodil s pomočjo palice. 'Ljudje so bili zaskrbljeni zaradi njegovega zdravja.'Burt na Comic Con 9. maja 2015.

Brez dvoma je desetletja bolezni in poškodb vplivalo na Burta - in to je samo še slabše. 'Burt ima zdravstvene težave na toliko frontah in ga počasi jedo,' je razkril prijatelj Bližje .

Zdaj, dve leti kasneje, je Burt spet stopil ven in je bil pri 81. letu videti opazno neprepoznaven. V redkih javnih nastopih Pasja leta Premiera v New Yorku aprila 2017 je igralec opazno težko hodil in se je večino časa zanašal na svojo palico.

Vendar se Burt kljub okoliščinam ne odpoveduje svojemu zdravju. »Burt je eden zadnjih v svoji dobi - pristen človek,« pravi poznavalec. 'Zadnja stvar, ki bi si jo kdaj želel, je, da se ga ljudje smilijo.'

Burt 22. aprila.

V prejšnjem intervjuju Burt je priznal Bližje da je navdušen, da je prišel do svojih 80-ih . 'Vesel sem ... ker je alternativa precej mračna!' je dejal februarja 2016. «Ne čutim svojih let. To je samo številka, «je nadaljeval.

Burt-ov tesen prijatelj je dodal: «Dokler je njegovo telo pripravljeno, želi nadaljevati z igranjem do dneva, ko umre. Burt verjame, da mu kljub bolečinam preostane še veliko življenja. «

Potreboval bo vse do te kančke tega borbenega duha. Ponavljajoči se udarci in udarci - Burt je v svoji karieri izvedel številne lastne nevarne filmske kaskade - njegovo telo so razblinili, leta 2009 pa je moral posegati po hrbtu (in v rehabilitaciji zaradi nadaljnje zasvojenosti z bolečinami). Počuti se bolje, Burt!

Več od Bližje tedensko

Burt Reynolds pojasnjuje nerodne komentarje ustnic, ki jih je dal Hodi Kotb med intervjujem 'Today'

Burt Reynolds razkril eno igralko, za katero obžaluje, da dela z njo (EKSKLUZIVNO)

Kakšen šport je Burt Reynolds igral na fakulteti? Plus Oglejte si več dejstev o igralcu!

Burt Reynolds razkril, da Sally Field v 'Smokey and the Bandit' skoraj ni bila njegova glavna dama

Glej Burt Reynolds 'Spreminjajoči se pogledi skozi leta!

Burt Reynolds Gushes Sally Field je ljubezen njegovega življenja: «Bila je stara 7 let, ko sem se zaljubil vanjo»

  • Oznake:
  • Burt Reynolds
  • zdravje
  • bolezen
  • wellness