Dom v Malibuju Candace Cameron Bure je tako eleganten! Znotraj bivališča Midcentury v zvezdi 'Fuller House'

Candace Cameron Bure Dom v Malibuju ne bi mogel biti bolj prijazen! The Fullerjeva hiša zvezda živi v čudovitem bivališču sredi stoletja, ki se ponaša s foto vrednimi pogledi na gore in Tihi ocean.

Candace in njen mož, Valeri bure , je leta 2015 prvič kupila nepremičnino na dveh nivojih za skoraj 2,4 milijona dolarjev, LA Times poročali. Kmalu po tem, ko so postali ponosni lastniki njihovega osupljivega bivališča, zgrajenega leta 1965, so dolgoletne zaljubljene ptice nekaj prenovili in ga spremenili v svoj sanjski dom.

Candace Cameron Bure ima 'Full House'! Spoznajte igralko 3 Kids

Hiša zvezde Hallmark vključuje štiri spalnice, tri kopalnice, veliko kuhinjo, družinsko sobo, uradni jedilnico in še več. Notranjost se ponaša s parketom, dvignjenimi stropi in brezhibnim kamnitim kaminom.Candace in upokojeni hokejist - ki si je vozel zavezal leta 1996 - imata tudi drugo nadstropje, kjer lahko najdete glavno spalnico para, ki je opremljena z dvojnimi umivalniki, deževno prho in balkonom. The Skrivnosti čajnega vrta Aurora zunanji del igralke je kot nalašč za jutranjo kavo, saj daje ptičji pogled na ocean.

'Fullerjeva hiša'! Najlepše slike Candace Cameron Bure s svojo družino

Če želi spremeniti kuliso, lahko Candace stopi ven na svoje dvorišče, ki gleda naravnost v drevje pokrite gore. The Pogled Zunanji del alumine ima tudi prostor za obedovanje, veliko trave za tekanje njenih psov in bazen.

Candace in Valeri imata kot lastnika velike hiše več kot dovolj prostora za svoje tri otroke Natasho, Leva in Maksima. Ker nobeden od njunih otrok še vedno ne živi doma, je mamica, ki je ljubila, srečnejša kot kdaj koli prej, da je sredi pandemija koronavirusa v začetku tega leta.

Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

'Leto 2019 sem začela kot prazna gnezdilka, zdaj pa imam spet polno dvorano,' je povedala Nas tedensko aprila. «Zelo sem vesela, da imam svoje otroke doma. In preživljanje časa tudi z možem. Ker smo velikokrat kot dve ladji, ki ponoči peljeta z našim urnikom dela. »

Medtem ko sta bila doma, je Candace zakričala, da je s svojimi otroki ustvarjala nekaj 'res čudovitih' spominov. « Zelo sem hvaležen, da imam svojo družino , »Je sladko delila z Bližje tedensko maja. 'Pravkar smo uživali v skupnem času - kuhali smo obroke, igrali veliko družabnih iger in gledali Netflix.'

S hišo, kot je Candace, ni presenetljivo, da so se imeli lepo.

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj zvezdniškega bivališča Malibu!