Carson Daly in družinski dom žene Siri! Oglejte si fotografije rezidence Long Island ‘Today’ Star

Carson Daly živi v čudovitem domu na Long Islandu v New Yorku s svojo ženo, Siri Daly in njuni štirje otroci, Jackson, Etta, London in Goldie. Odkar ljubljena televizijska zvezda gosti Danes iz udobja svojega doma v zadnjih mesecih je oboževalcem dal čudovit videz v svojem opečnem dvorcu v kolonialnem slogu.

The Glas sodnik je leta 2013 prvič kupil nepremičnino v Manhassetu, ki je približno 25 milj severovzhodno od New Yorka, za skoraj 6,5 milijona dolarjev. Newsday . Osupljiva rezidenca je precej impresivna, saj leži na 1,3 hektarja in se ponaša z obilico luksuznih udobja.

Carson Daly živi dobro! Oglejte si njegovo izjemno neto vrednost

V njej je šest spalnic, pet kopalnic in štiri polovične kopalnice. Ne tako skromno bivališče Carson in Siri ima tudi razkošno kuhinjo, več dnevnih in jedilnih prostorov, igralnice za svoje otroke in še veliko več.Zabava se nadaljuje šele, ko naredite korak zunaj. Na dvorišču nekdanji Skupna zahteva v živo gostitelj in njegova zakonca filmskega producenta - ki sta si ga zapletla leta 2015 - imata masiven zemeljski bazen, teraso iz modrega kamna, hišico ob bazenu in tone prostora za tekanje otrok in igranje.

Čeprav se je Carson pred tem vozil iz Manhasseta v New York, da bi vodil hit jutranjo oddajo NBC in druge koncerte, je med pandemijo koronavirusa v živo poročal od svojega doma. Na srečo si je s pomočjo družine uredil popolno pisarno in studio.

Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

'To so štiri področja našega začasnega doma, ki so bila spremenjena v oddajni center za bivanje doma,' je napisal Instagram objava maja. «#TheVoice oddaje v živo v hiši ob bazenu, @todayshow v pisarni, #DalyDownload radijska oddaja v omari in celo [Jackson] je prispeval k @nbcnightlynews z @lesterholtnbc kids edition iz svoje sobe.»

'Tako sem hvaležen tistim, ki so to omogočili, da sem lahko nadaljeval z delom,' je sladko dodal Carson. Čeprav se včasih počuti nekoliko preobremenjenega, zlasti po rojstvo njegove najmlajše hčerke Goldie , marca 2020 si Carson ni mogel predstavljati, da bi bil kje drugje kot doma s svojo ženo in otroki.

Vznemirljivost iz preteklosti! Oglejte si svoje najljubše zvezde 'danes' nekoč in zdaj

«Dodajte še novorojenčka, še tri otroške šole, ki zoomirajo zaradi zarje zaradi drugačnega časovnega pasu in [imamo] tono dogajanja!« je zapisal na Instagramu. 'Nikoli nikomur ne bi povedal tega, vendar imam rad vsako minuto, ker je moja družina [tam] tam z mano.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v domu Carson in Siri's Long Island!