Chip in Joanna Gaines obožujeta svojih pet otrok - spoznajte Drakea, Ella, Dukea, Emmieja in posadko!

Od leta 2013 do leta 2018 so vabili milijoni gledalcev Chip Gaines , Joanna Gaines in njihovi otroci v svoje domove, ko so epizode njihove oddaje HGTV postale ena najbolj priljubljenih serij mreže. Čeprav Fixer Zgornji ni več v eteru, ena stvar se ni spremenila: kako pomembni so njihovi pet otrok sta dolgoletnemu paru.

Zabavna dejstva, ki jih morda ne veste o Fixer Upper's Chip in Joanni Gaines

Joanna in Chip sta si družino ustvarila kmalu po tem, ko sta se leta 2003 zavezala. Dvojica za obnovo domov sta jih pozdravila najstarejši otrok, Drake , leta 2005, sledila je hči Ella Rose leta 2006 in sin Duke leta 2008. Zaljubljene ptice so svoje leglo dodale, ko hči Emmie Kay prispeli leta 2010, minilo pa bo nekaj let, preden so s svojim rojstvom sklenili zarod najmlajši sin, posadka , v letu 2018.

Sin Čipa in Joanne Gaines 'Son Duke je' pustolovski 'otrok! Spoznajte ga

Medtem ko so alumni HGTV veliko časa posvetili svojim televizijskim koncertom in drugim poslovnim prizadevanjem, ljubezni pri njihovih vlogah mame in očeta ni nikoli zmanjkalo. « Biti dobri starši je prvi prioritet Čipa in Joanne y, «je nekoč povedal poznavalec, ki je bil blizu paru Bližje tedensko .'Gre za kvaliteten skupni čas,' je dodal vir. «Za mizo vedno jedo skupaj, njihove družinske noči pa vključujejo igre, kot so karte in dama, nato zgodbe pred spanjem in molitve. V tej hiši mamina pravila ne vključujejo nobenega mobilnega telefona ali televizorja, najprej domače naloge, nato igranje in brez računalnikov po 18. uri. Zvečer se otroci brcnejo tako, da si preberejo zgodbe. Vsi pravijo, da imajo popolno življenje. »

Najlepše fotografije najstarejše hčerke Elle Chip in Joanne Gaines

Čeprav Joanna še naprej preživlja materinstvo s svojimi petimi naraščajočimi otroki, se vsake toliko časa bori z občutkom krivde. Vendar Magnolija ustanovitelj je nekoč razkril, kako uspeva žonglirati z delom in časom s svojim hubbyjem in otroki .

'Preživela sem že veliko stopenj krivde,' je prej delila Jo Southern Living . «Nočem izgubiti niti sekunde čustev za nekaj, kar ne ustvarja nič dobrega. Pomislim: „Kaj lahko storim, da pokažem svojim otrokom, da jih imam rad?“ Tudi če gre za skodelico vročega kakava, gre za iskanje načinov, kako se povezati.

The Mi smo Vrtnarji avtor je dodal: «Materinstvo mi pomeni vse. Vse ostalo v mojem življenju lahko mine, toda to je moja stvar - ti otroci. »

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o otrocih Chipa in Joanne!