Christie Brinkley je štirikrat zavezala vozel! Spoznajte nekdanje može Supermodela

Čeprav Christie Brinkley maja videti mlado , živela je čisto življenje. Supermodel je bil štirikrat poročen s svojimi bivšimi možmi, Peter Cook , Richard Taubman , Billy Joel in Jean-Francois Allaux , in ni nehala iskati ljubezni.

Pravzaprav je Christie nekoč rekla, da bo svoje 'zasedeno' življenje postavila na stran, če bo kdaj našla pravega fanta. 'Malo bi upočasnil, če bi prišla prava oseba,' je povedala zvezda Broadwaya Zabava nocoj julija 2017, ob tem pa dodala, da je še vedno samska. Toda leta 1973 se je Christiejevo ljubezensko življenje zagnalo, ko se je pri 19 letih prvič poročila s francoskim umetnikom Jean-Françoisom.

Spoznajte 3 ljubljene otroke Christie Brinkley: Alexa, Jack in Sailor

Par se je ločil leta 1981 po osmih skupnih letih in med poroko nista sprejela nobenega otroka. Christie se je leta 1985 poročila s svojim drugim možem Billyjem. Pevka «Uptown Girl» je rodila prvemu in edinemu otroku skupaj, hčerki Alexa Ray Joel , decembra 1985 istega leta.'Mnogo let po ločitvi je Billy še vedno prihajal k meni na božični singal in igral klavir, vsi naši prijatelji pa so prihajali in peli božične pesmi,' je prej povedala Družabno življenje M agazin o njuni tesni zvezi danes. «Singalongi so ena mojih najljubših stvari. In veste, da je to tisto, kar vse osrečuje. »

Najslajše fotografije Christie Brinkley z otroki Alexa, Jackom in Sailorjem

Po ločitvi Christie in Billy avgusta 1994 je z Richardom spet našla ljubezen. Christie in Richard sta si zavezala vozel decembra 1994 in Christie je rodila svojega drugega otroka, Jack Paris Brinkley Cook , junija 1995. Ko pa je bil Jack star dva meseca, sta se Christie in Richard ločila. Leta 1996 se je poročila s četrtim možem Petrom in Peter je posvojil Jacka, ki je nato prevzel priimek Brinkley-Cook. Šele julija 1998 je Christie dobila zadnjega otroka, manekenko Mornar Brinkley-Cook . A čeprav sta s Petrom ostala skupaj 12 let, žal jima ni uspelo.

'Ni tako enostavno spoznati ljudi,' Ples z zvezdami alum prej pojasnjeno Nas tedensko o tem, zakaj je še vedno samska. «Ko si mlajši, domnevaš, da še ni nihče poročen. Zdaj pa domnevate, da so vsi poročeni, zato je težko dejansko spoznati ljudi. »

Oglejte si fotografije znotraj Elegant Estate Estate Christie Brinkley v Hamptonsu

Čeprav je Parki in rekreacija zvezda še ni našla svoje prave ljubezni, vendar priznava, da je 'zabavno' do danes. 'V resnici ne vidim razloga za poroko,' je dejala Christie. «Mogoče obstajajo davčne ugodnosti ali prednosti dedovanja ali bolnišnične ugodnosti. Ampak vedno sem mislil, da bi to naredil, da bi imel otroke. In ker nimam več otrok, zakaj bi zapletal stvari? »

Ta mama treh otrok je samostojna ženska, ki ljubi svoje življenje, kakršno je.

Pomaknite se spodaj, da spoznate vsakega od štirih mož Christie!