Ciarina največja ljubezen je materinstvo! Spoznajte ikono pevke 3 Kids Future, Sienno in Win

Je neverjetna pevka, plesalka in izvajalka, toda ko gre za to, Ciara odlikuje se kot mati svojih treh otrok! Znamenita pevka 'Oh' je ponosna mama prihodnosti, Siene in Win.

Zvezdništvo je prvič doživelo materinstvo, ko je skupaj s takratnim zaročencem, reperjem, pozdravila svojega najstarejšega otroka Future Prihodnost , leta 2014. Nekdanji par je imel sina le nekaj mesecev pred odpovedjo zaroke.

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

Pevka 'Goodies' je svoj srčni utrip spremenila v srečo, ko je spoznala branilca NFL Russell Wilson le dve leti kasneje. Ciara in čeden komad sta si zvezala leta 2016 in razširila svojo družino, ko sta naslednjo leto leta 2017 pozdravila svojo hčerko Sienno. Zmagovalec grammyja je julija 2020 rodil tudi najmlajšega sina Win.Zdaj, ko ima polno dvorano, Ciara ne bi mogla biti bolj vesela vzgoje svojih prikupnih otrok. Pevka 'Ljubim se' je razkrila, da se je v trenutku, ko je postala mama, dejansko 'spremenila na bolje'.

Takrat in zdaj! Kelly Ripa, Cindy Crawford in More Stars 'Famous Families

«Zaradi tega se nisem potil do majhnih stvari. Mislim, da vam [biti mama] daje več sočutja v življenju in več ljubezni v srcu, «je Ciara zakurila IN Revija leta 2018. «Moram reči, da zelo rad dajem ljubezen, vendar želim dati več. Nič ni bolj sladkega kot nasmeh na obrazu vašega otroka. »

Čeprav je vedno v središču pozornosti, se je zabavljač naučil uravnotežiti svojo kariero in zadovoljiti svoje otroke. «Mislim, da je največja stvar življenje čim bolj normalno in zagotoviti, da imajo v življenju najboljše priložnosti in da lahko počnejo vse, kar si želijo; [jim daje] sistem podpore, ki ga potrebujejo, da so to, kar so, in poiščejo svoj glas, «je dejala v izjavi za javnost. 'To je za našo družino zelo pomembno.'

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Ciara je našla tudi način, kako ceniti ves čas, ki ga ima z družino. «Kot zabavljač, ko greš in greš, in s poslom, ko si resnično zagnan, si vzameš [trenutke], da vse to postaviš na stran in resnično postaneš normalen ter objameš posebne [dele] življenja,» je škripala BISTVO leta 2018.

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o treh Ciarinih otrocih, Future, Sienni in Win!