Poročilo mrliškega oglednika za JFK Jr. After Crash Is 'Full of Holes, Podcast razkriva: 'Izgleda kot prikrivanje'

John F. Kennedy mlajši Je družina po tragični letalski nesreči, ki je ubila založnika revije, morda 'sprožila takojšnje prikrivanje resnice'; njegova žena, Carolyn Bessette ; in svakinja Lauren Bessette, 16. julija 1999. Epizoda 12, zadnji del filma « Fatal Voyage: The Death of JFK Jr. »Podcast, pregleda poročilo mrliškega oglednika za obdukcijo JFK Jr. in razkrije, da je» polno lukenj «.

Jeff Guzzetti Nacionalnega odbora za varnost v prometu je bil del preiskovalne skupine v zvezi s primerom in pravi, da je 'njihovo delo bilo natančen - in izčrpen , »Za razliko od poročila, ki so ga sestavili zdravniki. Poročilo mrliškega oglednika je dolgo le eno stran in na videz kaže, da ustrezna postopkovna obdukcija po nesreči ni bila nikoli končana. 'To potrjuje, da je mrtev, vendar ne pove nič več,' trdi preiskovalni novinar James Robertson . 'Če ta nepravičen izgovor za poročilo mrliškega oglednika o telesu JFK Jr. zveni kot hitenje, je to zato, ker je bilo,' doda voditelj podcasta in nekdanji detektiv za umore Colin McLaren .

Neal Hamberg / AP / ShutterstockZdi se, da vprašljiva preiskava družine Kennedy ni zaskrbljena. Pravzaprav se je zdelo, da ga spodbujajo. Tela JFK Jr., Carolyn in Lauren so bila 21. julija 1999 - pet dni po nesreči - odkrita tistega popoldneva in le nekaj ur kasneje upepeljena. Do naslednjega jutra je bil njihov pepel raztresen po morju, kar pomeni, da jih kasneje ni bilo mogoče ponovno pregledati. 'Spominjam se, da se družina ni trudila niti narediti obdukcije,' sodni izvedenec Cyril Wecht delnice.

V poročilu o toksikologiji je bilo očitno tudi pomanjkanje informacij. «Zdaj se morate zavedati, da trupel več dni niso našli in so bili na dnu oceana. In prav toliko lahko dobite od toksikologije, «pojasnjuje Guzzetti. Poročilo ugotavlja, da so pilot in potniki umrli zaradi več poškodb zaradi letalske nesreče.

«Izvlekli so vzorce, katere koli vzorce so našli za toksikološke preiskave. Ti testi so bili negativni za alkohol in droge, «razkrije. Ta ugotovitev zmede, saj je JFK mlajši v tednih pred smrtno nesrečo jemal tablete proti bolečinam zaradi poškodovanega gležnja. Torej, kaj to pomeni?

'No, to pomeni, da jih ni vzel, preden je odšel,' pravi Wecht. 'Mogoče jih ni vzel, ker niso hoteli biti pod vplivom barbituratov [med letenjem].'

McLaren pojasnjuje, da so bili vzorci pozneje pokvarjeni, telo JFK Jr. pa je bilo hitro upepeljeno, kar kaže na to, da bi lahko resnico namerno skrili. 'Nekaj ​​zelo zgovornega,' pravi Wecht, je JFK mlajši, 'ne bi bil prvi Kennedy, ki bi imel prilagojeno poročilo svojega mrtvozornika', ki bi pripovedoval drugačno zgodbo.

Larry Levine / AP / Shutterstock

«Zgodilo se je z Johnom F. Kennedyjem, ki je zbolel za Addisonovo boleznijo, in v poročilu o obdukciji boste našli, da nadledvične žleze ne omenjajo nobenega sedeža glavnega patološkega procesa ljudi, ki trpijo za Addisonova bolezen, «razkrije sodni izvedenec. «Tam imate neposreden, očiten, nedvomen dokaz tega, kar pravim ... nadzor družine . Ne omenjajte nadledvičnih žlez! Tudi če je mrtev, ne želimo, da bi ljudje vedeli, da ima Addisonovo bolezen. '

McLaren pravi, da je žalostna in strašna resnica pravnik « ni bil kvalificiran ali dovolj sposoben, da je tisto noč v teh razmerah in z ranjenim gležnjem letel z letalom ... vendar je to vseeno storil. »

Za to odločitev je JFK mlajši plačal 'končno ceno', zaključuje gostitelj podcasta. «Toda resnično razočaranje je tisto, kar se je zgodilo naprej. Iz vsega, o čemer sem izvedel po smrti JFK Jr., Carolyn in Lauren, se zdi, da so Kennedyjevi sami sprožili takojšnje prikrivanje resnice-preprosto zato, da bi ohranili mitologijo priimka. »

Prisluhnite vseh 12 iz 'Fatal Voyage: The Death of JFK Jr.' epizode podcastov tukaj , raziskuje vse od svoje javne osebnosti do temnejše strani svojega življenja.

  • Oznake:
  • smrt
  • John f. Kennedy Jr.
  • podcast