Otroci Craiga Melvina in žene Lindsay Czarniak so njihov svet! Spoznajte družino Star's Today

Craig Melvin in žena Lindsay Czarniak sta par moči, toda dva otrokova para dopolnijo svoj paket. The Danes zvezda in športno sidro si delita čudovita otroka, sina Delana in hčerko Sybil.

Ljubezen Craig in Lindsay se je prvič začela leta 2008, ko je živel v Washingtonu in delal na novinarski postaji kot sidro NBC. Oba sta se križala, ko se je Lindsay vrnila domov s poročanja o olimpijskih igrah v Pekingu.

Znotraj 'Danes' Star Craig Melvin's Connecticut Home z ženo Lindsay

Zaljubljene ptice so bile v zgodnjih dneh njune zveze tesno stisnjene, toda ko so utrdile neločljivo vez, sta Lindsay in Craig razkrila, da sta par. Potem ko sta bila tri leta skupaj, sta oktobra 2011 zvezala v Washingtonu.Ljubljeni izdajatelj televizijskih programov in Hyperdrive igralka si je družino ustvarila leta 2014, ko sta pozdravila najstarejšega sina Delana. Kasneje sta dve leti pozneje leta 2016 postali ponosni starši najmlajše hčerke Sybill.

Neto vrednost oddaje 'Today' Show Stars znaša od 6 do 60 milijonov USD

Kot televizijska zvezda je lahko žongliranje s svojo kariero in očetovstvom včasih zapleteno. Ko sta Craig in Lindsay postala oče in mati, MSNBC v živo gostitelj je vse svoje poklicne odgovornosti postavil na stran, da bi se osredotočil na svojo družino. Craig se je nekoč v iskrenem zapisu na spletnem dnevniku za Ljudje .

'Tam sem lahko bil najzgodnejši spomin in se naučil spreminjati plenice, rigati in hraniti, lahko pa sem tudi označil svojo ženo, ki je kljub nadčloveškim silam še vedno rada občasno zadrema ali tušira,' je zapisal.

Stvari so bile malo bolj 'drugačne', ko se je rodila Sybil, je opozoril Craig. Namesto da bi vso pozornost posvetil svoji prikupni hčerki, je novinar 'veliko [svojega] časa posvetil temu, da je [njihov] sin [vedel], da je v [hiši] dovolj ljubezni za dva otroka,' je dejal.

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

»Ni delitve - pomnožiš se,« je zabruhnil ponosni oče. «Seveda. Tokrat nisem zamenjal toliko plenic ali pomagal pri toliko novorojenčkih, vendar sem odkril, da sem dragocen na povsem nov način. Lahko sestavim sestavljanko Thomas the Tank Engine z zaprtimi očmi, odhitim v trgovino po zaloge [jogurta] in sadnih prigrizkov, se dogovorim za dremež ali nočne noči in organiziram prevoz do otroka, katerega datum igranja in šolski urnik tekmuje s delovnim dnevom voditelja kabelskih in omrežnih novic. »

Sliši se, kot da Craig in Linsday resnično uživata starševstvo!

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti več o otrocih para.