Craig T. Nelson se odpre o svoji družini, veri in najljubših soigralcih! (EKSKLUZIVNO)

Najbolj znan je po svoji vlogi Emmyja kot trdega, a ljubeznivega Haydena Foxa v ABC-jevem sitcomu od leta 1989 Trener , zato ni presenetljivo, da je ta zvezda Craig T. Nelson govori o svojem nedavnem ponovnem vzponu v karieri v športnem smislu. 'Nekako sedim ob strani, samo čakam, projekti pa so prišli iz neznanega,' je ekskluzivno razkril 74-letni Craig Bližje tedensko v zadnji številki revije, zdaj na kioskih.

Peljali so ga s klopi na igrišče, z vrhunskimi igralci, kot so Diane Keaton , Jane Fonda , Candice Bergen , in Mary Steenburgen v svoji zadnji uspešnici Knjižni klub , izšel na Blu-ray in DVD 28. avgusta. Vendar soigralci s seznama niso nič novega za Craiga, ki se je z Al Pacinom v pravni drami dokopal do filma …In pravica za vse preden se je z JoBeth Williams spopadel z duhovi Poltergeist .

'Ampak ne merim se s tem, kar sem naredil,' je razkril Craig. «Glavno je, kako to, kar ste storili, vpliva na ljudi. Odzivi, ki jih dobim, so zame vedno neverjetni, osvežujoči, presenetljivi in ​​res ponižujoči. «V Bližje Craig je odprl najnovejšo številko ljudi, katerih reakcije mu največ pomenijo - 31-letna žena Doria (69) in otroci iz prvega zakona Tiffany (51), Christopher (49) in Noah (42) - in razkril zvezdo, ki je ustrahovala tega hollywoodskega žilavega fanta. Pomaknite se navzdol in preberite naša ekskluzivna vprašanja z Craigom!

Getty Images

Knjižni klub resnično zadela gledalce iz filma. Kaj vas je pri tem pritegnilo?

To se mi je zdelo smešno in pronicljivo in pomislil sem, hej, ti [projekti] se pojavijo le redko.

In kakšna zasedba!

Sodeloval sem z Diane [v Družinski kamen ], Jane [na Grace in Frankie ] in Mary [v Predlog ], zato je bilo zelo enostavno. Andy Garcia je že dolgo prijatelj. Don Johnson, že nekaj časa se poznam. Candice je bila edina, ki je nisem nikoli srečal, zato sem se tega veselil.

Kako se pri 74 letih še naprej izzivaš?

To prepuščam Bogu. Jaz sem samo v tem, da čim bolje opravim svoje delo, ko kaj pride zraven. In če se že nekaj časa ukvarjam s komedijo, se želim ukvarjati z dramo in obratno.

Veliko ljudi se ne zaveda, da ste začeli s komedijskim krogom. Kdaj ste ugotovili, da imate sposobnost nasmejati ljudi?

[ Deževni mož režiser] Z Barryjem Levinsonom sva bila komična ekipa leta 1967, 1968 - nekaj takega. V LA smo delali klube in se sčasoma zaposlili v lokalni televizijski oddaji. Prišel je še en tip, [filmski igralec in pisatelj] Rudy DeLuca, mi pa smo nadaljevali s pisanjem Oddaja Tima Conwaya .

Začeli ste igrati z najboljšimi zvezdami v Hollywoodu, kot sta Richard Pryor in Gene Wilder v Mešajte noro , Tom Cruise v Vse prave poteze, in Meryl Streep v Svileni les ...

Bila je navzoča, ki je bila zame izjemno in zelo zastrašujoča. Ne namenoma - pač je bilo.

Včasih ste zastraševali Trener ko nisi bil ljubezniv. Kateri je vaš najljubši spomin iz oddaje?

Zabava, ki smo jo imeli vsi, je bila neverjetna. Prva štiri leta je bilo res težko delo, toda človek, smejali smo se.

Kakšne misli o ponovnem zagonu tega?

Poskusili smo [s pilotom leta 2015]. Ni delovalo. Veste, te stvari je tako težko narediti.

Getty Images

Vaš drugi največji hit je bil Poltergeist. Ta film me je prestrašil.

No, tudi jaz. Drevo ... Niso uporabljali računalniške animacije. Bilo je povsem novo in tega niso zanimali, zato je bilo to narejeno po starem. Zame je to spremenilo življenje. Naučil sem se nekaterih stvari, ki sem jih kasneje uporabil.

Že pred leti ste dejali, da se je na snemanju nadaljevanja zgodilo 'preveč nesreč' in da je bila v jami, kjer ste snemali, 'zelo slaba energija'. Je bilo tisto, kar ste se naučili, povezano s tem?

Ne bi vam mogel povedati - samo stvari, ki so bile osebne. Zame je bilo zelo pomembno.

No, morda boste govorili o čem drugem osebnem, kot je vaša druga žena Doria. Zakaj te še vedno nasmeji?

Oh, domiselna je in tako smešna - to mi je všeč. Ljubim jo. Všeč mi je njen občutek za pustolovščino ... in dejstvo, da ima življenje! [Smeh] Bila je izvajalka, učila je tai chi in pomagala pri mnogih stvareh, za katere nimam časa, kot so zahvalnice, pisma. Je ena najbolj sočutnih ljudi, ki jih poznam, in je moja najboljša prijateljica.

To je tako lepo! In kako bi vas trije odrasli otroci iz prvega zakona opisali kot očeta?

Res bi rekli, da sem jim zelo všeč. Lepo se imamo, človek! Trenutno so zasipani z vsem, kar se dogaja na tem svetu. Tako sem vesela, da se mi zdaj pri njihovih letih s tem ni treba soočiti. Moji starši so umrli, ko sem bil mlad - moral sem se učiti in bilo je grozno. Nisem imel zrelosti, kot jo zahtevajo zdaj, zato se dam na razpolago. Z njimi telefoniram, z [enim] vnukom, drugim, ki se bo poročil. S hčerko pošiljamo sporočila naprej in nazaj. Vsi se nekaj dogajajo in [pravijo]: »Hej, oče, kaj naj storim?« To, da me sprašujejo, je super. Tega nisem imel.

Getty Images

Kakšen si kot dedek?

Imam tri pravnuke! Eden ima vsako Pixarjevo [igračo], ki bi jo lahko kdaj imeli - njegova soba je lahko muzej. In niti mojega filma ni videl Neverjetne 2 še. Vsi so super. Ko sem z njimi, se v čudu sprehajam z odprtimi usti. Želim si, da bi lahko bil ves čas z njimi.

S čim se torej ukvarjate v prostem času? Še vedno vozite dirkalne avtomobile?

Dirkati sem nehal leta 1996, 1997. Naredil sem Daytono, dirkal v Monaku, vse velike dirke pa 24 ur na dan. Bilo je preprosto predrago. Vendar sem se imel lepo, res zabavno. Ne delam več veliko in preživljam tisto obdobje, ko to ni pomembno.

Ali najdete kaj o tem času v življenju, ki vam je bolj pomembno?

Morda se zavedate svoje smrtnosti in tega, kar morate storiti. Na srečo imam svojo ženo, ki je fizično pripravljena in to poudarja. Pomembno je tudi, da si oddahnete in se prepričate, da ste sami sebi najboljši prijatelj.

Kaj vas žene, da pri 74 letih še naprej tako trdo delate kot igralec?

Mislim, da je treba narediti še veliko več. In vedno me zanima, kdaj bo prišlo. Hkrati sem zelo zaskrbljen, a preprosto imam rad presenečenja!

Za več informacij o svojih najljubših zvezdicah vzemite zadnjo številko Closer Weeklyja na kioskih zdaj - in se prepričajte Naroči se na naše novice za ekskluzivne novice!

  • Oznake:
  • igrati
  • igralci
  • kariero
  • Ekskluzivno
  • družina