Daphne Oz je zapustila ‘The Chew’ mesece nazaj in še vedno nismo končali njenega odhoda

Skoraj eno leto kasneje še nismo končali! Po šestih sezonah kot sovoditelj pri ABC-ju Žvečilka , Daphne Oz napovedal, da je zapušča dnevno pogovorno oddajo nazaj avgusta 2017, zdaj pa to serija je bila odpovedana , mnogi oboževalci želijo vedeti, zakaj je sploh odšla. Morda je vedela, da se bo kmalu končalo?

32-letna mama je avtorica prehrane in televizijska voditeljica ter hči zagovornic zdravja Dr. Mehmet in Lisa Oz. Odhod iz serije je razkrila pred devetimi meseci. «Z [ABC je bilo neverjetnih šest sezon Žvečilka ] in v čast mi je biti vedno del te divje družine [petih], »Daphne je zapisala v svojem naslovu takrat na Instagramu. «Hvala, ker ste NAJBOLJŠA publika in ste preživeli čas za kosilo z mano.»

Oglejte si to objavo na Instagramu

banda, zaradi katere sem vsak dan najsrečnejša mama !! tudi ko se kategorično nočejo nasmehniti za kamero # hvaležen #HMD #MAYplayObjava, ki jo je delil D A P H N E O Z (@daphneoz) 14. maja 2018 ob 11:31 PDT

In njeni oboževalci so bili žalostni, ko so jo videli. «Vse najboljše v vaših novih dogodivščinah. Pogrešali vas bomo v oddaji! » je v komentarjih zapisal en oboževalec. Drugi je rekel: «Tako žalostno je slišati, da odhajate, vendar veliko sreče z družino in prihodnostjo.

Daphne se je leta 2010 poročila z Johnom Jovanovićem, analitikom investicijskega sklada, skupaj imata tri otroke. Številni oboževalci Žvečilka so špekulirali, da je Daphneina zadnja nosečnost (ona pozdravila svojega tretjega otroka , hči Domenica, v začetku decembra) je bila katalizator za njen izstop iz šova. Z Jovanom imata tudi hčerko Philomeno (4) in sina Jovana (2).

Kljub uspehu na številnih področjih - kot avtorica in voditeljica televizijske oddaje - se zdi, da je ljubezen številka ena Daphne materinstvo, zato je morda želela upočasniti svojo kariero. Daphne je priznala, da je pomemben del sprejetja njene vloge staršev hvaležnost. 'Mislim, da moraš biti tako hvaležna za vsakega otroka,' je prej povedala Daphne Bližje tedensko . «To je darilo in imeti zdravega otroka je najbolj neverjetno. Rad bi imel več, če pa imamo samo dva, sem tudi s tem zadovoljen! »

V sredo, 23. maja, Žvečilka napovedal, da se uradno konča, le nekaj mesecev po sovoditeljstvu Mario Batali je bil odpuščen zaradi domnevnih spolnih zlorab. «Po sedmih sezonah 1454 epizod, več nominacij za emmy in dve nagradi emmy, Žvečilka prenehajo s proizvodnjo konec te sezone, vendar se bodo predvajali po načrtih do septembra, vse nove epizode pa se bodo predvajale junija, «so sporočili iz sporočila za javnost in dodali, da ga bo zamenjala tretja ura GMA.

In odkar sta Mario in Daphne odšla, je voditeljica Carla Hall priznala, da obstajajo izzivi. «Nihče se ne more skriti. Pri treh ljudeh res ne morete reči: 'V redu, ti štirje bodo poskrbeli,' »je povedala Ljudje . «Moraš biti zaročen in mislim, da sva se zbližala, saj se tudi takrat, ko imaš kuharski segment in smo vsi trije, vsi pridružujemo. Bilo je tako zabavno, ker smo morali dvigniti energijo . » Upamo, da bo Daphne zdaj prišla s svojo oddajo!

  • Oznake:
  • dojenčki
  • Daphne Oz
  • Dr. Oz
  • materinstvo