5 otrok Davida Fosterja je najboljše od njega! Spoznajte odrasle hčere slavnega glasbenika

Poznate ga po neverjetni glasbi in produkcijskih spretnostih, ampak David Foster je veliko več kot to. Je ljubeči oče svojih petih hčera, Allison Jones Foster , Amy Foster , Sara Foster , Erin Foster in Jordan Foster .

Skladatelj 'Never Enough' je prvič postal oče, ko je leta 1970 pozdravil svojo najstarejšo hčerko Allison. Vendar je David, ki nikoli ni razkril matere svojega otroka in je bil takrat star le 20 let, postavil Allison za sprejem.

Oglejte si najslajše ponudbe, ki so jih starši zvezdnikov povedali o svojih otrocih

Leta 1972 je pevec «Best of Me» zavezal svojo prvo ženo, B.J. Cook . Par si je ustvaril družino, ko je leta 1973. prišla hči Amy. David in pevka 'Wildflower' sta se leta 1981 ločila vsak po svoje in nadaljeval z drugo ženo, Rebecca Dyer .Duo je razširil Davidovo leglo, ko je istega leta pozdravil hčerko Saro. Zmagovalec grammyja in Rebecca sta postali tudi ponosni Erinini starši okoli takrat, ko sta si zavezala vozel leta 1982. Pred razhodom leta 1986 je prišla njihova najmlajša hči Jordan in dopolnila pevkino družino.

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Čeprav je David prvotno Allison dal v posvojitev leta 1970, sta se trideset let pozneje leta 2000 ponovno združila poročila , Allison je postala velik del družine Foster, pa tudi direktorica in sekretarka v upravnem odboru očetove družbe The David Foster Foundation, saj so pred več kot tremi desetletji popravili polomljene ograje.

David kot oče petih hčera ni mogel deliti boljših odnosov s svojimi dekleti. Vendar pa se je prej odkril o težavah, da bi postal oče, medtem ko je poskušal žonglirati s svojo kariero kot nagrajeni producent in skladatelj.

Ti zvezdniški otroci niso uspeli v igralski karieri

'Veliko sem pogrešal, ker jih nisem vzgojil,' je pojasnil Ljudje leta 2020. «Geografija je bila res težka. To je bilo moje početje in obžalovanje, ki ga imam, vendar je bilo to, kar je bilo, in tega ni bilo več mogoče spremeniti. Tako sem naredil najbolje, kar sem lahko, kar je bilo včasih precej nepopolno. Poleg tega sem toliko delal. Mislim, v življenju sem ustvaril pol kilograma glasbe. »

Na srečo je Davidova hči razumela njunega očeta - ki se je poročil s peto ženo, Katharine McPhee , leta 2019 - si je 'prizadeval za nas,' je Sara pojasnila v prodajalni. 'Kot odrasla oseba se zavedaš, da je nemogoče biti popoln starš, in tega se ne zavedaš, dokler nimaš svojih otrok.'

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o Davidovih petih odraslih otrocih!