Derek Hough pravi, da sta s sestro Julianne zdaj 'bolj podobna otrokom' kot v otroštvu: 'Najboljša prijatelja smo'

Tesna vez! Derek Hough in njegova sestra, Julianne Hough , lahko vsak odraščata in imata svojo uspešno kariero, vendar njuno neverjetno razmerje nič od tega ni oviralo.

'V mladost smo se preselili v Anglijo, ona je bila stara 10 let, jaz pa 13 let, zato smo morali v bistvu paziti drug na drugega,' je ekskluzivno povedala 34-letnica Bližje tedensko njegove zveze z mlajšo sestro, zdaj 31 let. «Bili smo kot ekipa, ki odrašča, bolj zrela kot danes. Zdaj smo bolj podobni bratom in sestram, bolj kot otroci, kjer se dražimo. Živela je z mano, medtem ko je bila njena hiša končana, jaz sem živel z njo, ko je bila moja hiša končana, zato smo kot - ja, smešno, smo samo najboljši prijatelji. Odlično je.'

Oglejte si to objavo na Instagramu

Moj brat, moj najboljši prijatelj, moja kreativna zvočna deska in oseba, ki nikoli ne da posode v pomivalni stroj! Želim vam najboljše na vaši turneji, zelo vas pogrešam! @DerekHough, nocoj glejte #agt, da si boste lahko zabeležili, kako postati boljši televizijski sodnik !! HAHA!Objava, ki jo je delil Julianne Hough (@juleshough) 11. junija 2019 ob 17:12 PDT

Medtem ko sta brata in sestra oba zelo uspešna plesalca, najraje ohranjata nekoliko bolj tiho, ko se znajdeta med seboj. «Samo govorili se bomo, kot se to sliši noro. Všeč nam je, da se pogovarjamo o filozofiji, življenju in energiji ter o vseh mogočih temah in podobnih stvareh, »televizijski osebnosti - ki je sodelovala z Lay’s za njeno prihodnjo Lay's nasmehi „Program - pojasnjeno. «Samo delimo in se pogovarjamo. Smo zelo podobno misleči, imamo zelo podoben besedni zaklad, kar zadeva, kaj želimo doseči v tem življenju in kako želimo služiti v tem življenju in kako želimo vplivati ​​- na ta način smo le enako misleči . »

«Preprosto se pogovarjamo in tudi preverjamo drug drugega, vidimo, kje smo v svojem življenju, se prepričamo, da smo v pravem čustvenem ali duševnem duševnem stanju in smo zraven drug za drugega - zato je dobro malo partnerstva, «je nadaljeval Derek. Julianne je trenutno sodnica America's Got Talent , medtem ko Vodenje avtor dela na Svet plesa poleg Jennifer Lopez .

John Salangsang / Variety / Shutterstock

'Ne vem, v čem je njena stvar, vendar je všeč:' Boljši sodnik sem od tebe, 'se je pošalil Derek. «Kot da se veliko ukvarja s tem. Všeč ji je, vendar sem tudi njen starejši brat, zato je bolj konkurenčna zame kot jaz njej. Jaz nisem konkurenčen njej, ona meni. » Vendar par ne bo dolgo delal na ločenih projektih.

'Za božič imamo nekaj stvari,' je Ples z zvezdami alum je razkril in dodal, da je delo s sestro 'super enostavno'. Derek in Julianne zvenita kot tako fantastičen brat / sis duet!

Za bolj ekskluzivno vsebino se prijavite na naš Closer Weekly glasilo !

  • Oznake:
  • derek hough
  • Ekskluzivno
  • julianne hough
  • bratje in sestre