Diana Ross ni samo glasbena ikona, ampak je tudi mama 5 let - spoznajte svoje otroke!

Morda veste Diana Ross kot ena najbolj priljubljenih ikon vseh časov, ko pa je zunaj odra, ima še večjo vlogo: mama petih let. Pevka «Izhajam» deli svoje tri hčere - Tracee Ellis Ross , Rhonda Ross Kendrick , in Chudney Ross - s svojim prvim možem, Robert Ellis Silberstein in njeni sinovi - Evan Ross in Ross Naess - z drugim možem, Arne Naess , Ml.

Tracee, ki je verjetno najslavnejša iz posadke, je nekoč hrepenela po tem, kako čudovita mati je bila Diana zanjo in njeni štirje bratje in sestre kot otroci. 'Počutila sem se, kot da sem odraščala v njenem objemu, ne v njeni senci,' je že povedala Elle Kanada . «In to je zanjo dokaz. [Njeni otroci] so bili vedno pomembnejši od slave. »

10 zvezd, ki nikoli niso imele otrok

The Prijateljice zvezda je dodala: «Tista pošast slave, za katero vidimo, da je toliko ljudi uničila s svetlimi lučmi - moja mati je zaščitila svojo svetlobo. Ne vem kako. Je pa boljša starša kot 'Diana Ross.'Ena stvar, ki jo je Tracee imela rada pri svoji materi, je bil njen 'glamurozen' življenjski slog. Vendar pa je dejala, da ji umetnik, nominiran za grammy, nikoli ni dopustil, da bi ji prišel v glavo. 'Naš dom je bil napolnjen z lepimi stvarmi,' Črno-ish zvezda pojasnila New York Times januarja 2015. «Moja mama je imela čudovita oblačila; moja mama je elegantna; moja mama je glamurozna. Toda tudi moja mama je res resnična in odraščal sem z mamo, ki ji je dojenčke plazila po glavi in ​​pljuvala po njej, ko je nosila čudovite drage stvari, in to nikoli ni bilo problem. »

Oglejte si čudovite trenutke med starimi starši in njihovimi vnuki

Tudi Evan je imel nekaj lepih trenutkov s svojo mamo. Smešno se je spominjal dneva, ko se je rodila njegova hči Jagger Snow, in v bolnišnico povabil pevca «Baby Love». Čeprav Diana in njegova žena Ashlee Simpson Ross 'Starši naj bi počakali zunaj, nastopajoči je v porodno sobo vstopil istočasno, ko je prihajala njegova hči.

«Bil sem:» Kaj počnete ?! «se je spomnil Evan Ljudje . Ko pa je enkrat pomislil, kdo je njegova mati, ATL zvezda je vedela, zakaj so medicinske sestre pustile Diano mimo. 'Te medicinske sestre ne morejo ustaviti moje mame!' se je zasmejal. 'Diana Ross samo vstopi.' LOL.

Pomaknite se po spodnji galeriji, da spoznate vse otroke Diane Ross!