Dick Van Dyke je očetovstvo postavil na vrh svojega seznama! Spoznajte igralca 'Mary Poppins' 4 Kids

Dick Van Dyke zadnjih šest desetletij deluje v Hollywoodu, toda Mary Poppins alum nikoli ni okleval, da bi očetovstvo postavil na vrh svojega seznama. Skozi leta je igral Oddaja Dick Van Dyke , Diagnoza: Umor in še več, Dick je vedno ustvaril svoje štiri otroke, Christian Van Dyke , Barry Van Dyke , Carrie Beth Van Dyke in Stacy Van Dyke , njegova prednostna naloga številka 1.

Dick je starševstvo doživel kmalu po tem, ko se je leta 1948. poročil s svojo prvo ženo Margie Willett. Par je pozdravil najstarejšega sina Christiana, sledil pa mu je sin Barry. Kasneje sta postala oče in mama svojih hčera, Carrie Beth in Stacy.

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

Skozi 50. in 60. leta je Dick nadaljeval svojo kariero kot hollywoodska zvezda, medtem ko je skupaj z Margie vzgajal otroke. Ko pa smo vsi njihovi otroci odrasli sami, smo Chitty Chitty Bang Bang igralec in njegova ljubezen sta po 36 letih leta 1984 končala zakon.

Po ločitvi se je Dick osredotočil na to, da je dober oče za svoje otroke, medtem ko je še vedno žongliral kot igralec. Ko so Christian, Barry, Carrie Beth in Stacy začeli nastopati, The Noč v muzeju zvezda se je na malih zaslonih združil s svojimi otroki. V resnici se je Christian pojavil skupaj s svojim slavnim očetom Oddaja Dick Van Dyke , medtem ko sta Barry in Stacy igrala Diagnoza: Umor .

Družinske fotografije! Otroci slavnih ven in v bližini s svojimi slavnimi starši

Ko so leta tekla, so si Dikovi otroci dokaj uspešno utirali kariero. Glede na to, da je dobitnik nagrade Emmy njihov oče, ne preseneča, da so Christian, Barry, Carrie Beth in Stacy zelo nadarjeni.

Dandanes Dick še vedno uživa v opazovanju uspeha svojih otrok, hkrati pa je tudi najboljši mož svoje druge žene, Arlene Silver , s katerim se je poročil leta 2012. Odseva nazaj na dan, ko se je zaljubil v Dobrodošli domov, Dick Van Dyke zvezda, Dick je pohvalil svojega zakonca, ker mu je dal '[še eno] življenje.'

Najslajši citati Starši staršev so povedali o svojih otrocih

'Prav čudovita je, odlična kuharica in potrpežljiva ženska,' je ekskluzivno preplavila dobitnica nagrade SAG Bližje tedensko julija 2020. 'S tem me žgečkajo do smrti.'

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o Christianu, Barryju, Carrie Beth in Stacy!