Dick Van Dyke se spominja, da se je zaljubil v 'čudovito' ženo Arlene Silver: 'Dala mi je tretje življenje'

Dick Van Dyke in žena Arlene Silver imajo neverjetno ljubezensko zgodbo. Po srečanju v zakulisju podelitve nagrad SAG leta 2006 je imel 94-letni Dick občutek, kot da je končno dobil 'darilo' z nebes. 'Prav čudovita je, odlična kuharica in potrpežljiva ženska,' Mary Poppins igralec izključno opozarja na Bližje tedensko v zadnji številki revije, zdaj na kioskih. 'Podarila mi je tretje življenje in s tem me žgečka.'

Oglejte si igralsko zasedbo 'Mary Poppins' takrat in zdaj!

Dick je našel 46 let mlajšo Arlene, potem ko se je prvi zakon z Margie Willet končal z ločitvijo. Čeprav sta bila zakonca domača ljubljenca, se je Dickova zveza zapletla, ko je leta 1976 padel na igralko Michelle Triola Marvin. 'Bila je živahna, pametna in v nasprotju z Margie poznala svet šovbiznisa navzven,' pravi. Toda Dickova krivda, da je varal svojo ženo, ga je pojedla.

Broadimage / ShutterstockIgralec je Margie na koncu povedal vse o aferi, zaradi katere sta se leta 1984 po 36 letih zakona ločila. Čeprav sta bila ločena, sta bila v stikih, dokler Margie leta 2008 ni umrla zaradi raka trebušne slinavke. «Izgubil sem del sebe,« nam zaupa Dick, toda življenje z Michelle mu je pomagalo, da se je postavil na noge.

MeTV počastil Carla Reinerja z maratonom 'Dick Van Dyke Show'

Dick in Pohlepni Turčin igralka je govorila o zakonu, medtem ko sta dneve preživela v Malibuju. Vendar si niso zavezali vozla, ker Melissa nikoli ni uspela vpisati 'datuma v dnevnik'. Na žalost je kasneje umrla leta 2009, potem ko so ji eno leto po Margiini smrti diagnosticirali pljučni rak. 'Ko je vprašala, ali bo umrla, sem se pretvarjal, da ne vem - najtežje igranje, kar sem kdajkoli storil,' pravi Dick.

The Chitty Chitty Bang Bang star ni mislil, da bo še kdaj našel ljubezen, dokler pri SAG ni spoznal 48-letne Arlene. «Carl [Reiner] in Mel Brooks sva rekla:' To je to, '' pravi. 'Ampak zgodilo se mi je kar naenkrat.'

Eric Charbonneau / Shutterstock

Ko sta Dick in Arlene začela hoditi, sta hitro postala neločljiva. »Ves čas se pogovarjava,« zabrusi. «In vse počnemo skupaj.» Februarja sta obe ptici praznovali 8. obletnico poroke in nameravata videti še dolga leta skupaj.

Če želite več informacij o Dicku, vzemite zadnjo številko Closer Weeklyja na kioskih zdaj - in se prepričajte Naroči se na naše novice za bolj ekskluzivne novice!

  • Oznake:
  • kurac van nasip
  • ljubezen
  • poroka
  • odnosi