Dolly Parton vedno nosi dolge rokave, da skrije svoje čudovite tetovaže z metulji

Verjetno jih nikoli ne boste dobro pogledali, ampak Dolly Parton očitno ima tetovaže po vsem telesu. 74-letna country pevka vedno nosi dolge rokave in tako na roki skrije vsaj dve tetovaži: metulja in angela. In drugi zvezdniki pravijo, da so videli tetovaže tudi na njenih prsih!

Leta 1996 voditelj pogovorne oddaje Jay Leno je vohunila Dollyne tetovaže na rokah, ko je nosila obleko z izrezi na ramenih Tonight Show . Povedala mu je, da ima 'malega metulja in angelčka, njenega angela varuha.' (Ta metulj lahko vidiš tukaj .) Od takrat ni niti povedala veliko o svojih tetovažah niti nosila veliko oblek za roke, je pa vsaj pojasnila, zakaj je dobila toliko črnila.

Zvezdnice razkrivajo svoje skrivnosti, kako ostati mlad

'Imam nekaj majhnih tetovaž, vendar so bile moje tetovaže običajno [preden], preden so postale modna muha,' je povedala v intervjuju za Sliši se kot Nashville . «Nagnjen sem k lahkim brazgotinam in sem tako svetle kože, da ostanem vijoličen tam, kjer sem imel brazgotino. Tako sem začel imeti majhne pastelne tetovaže - pastelne metulje ali malenkosti - samo za pokrivanje brazgotin. »

AFFI / Shutterstock

Poleg tega Roseanne Barr je leta 2011 v intervjuju razpravljala o pevčevi body art. 'Ali veste, kdo je popolnoma tetoviran?' sporen komičarka je rekla. «Tega niti ne bi smel povedati. Dolly Parton je popolnoma tetovirana ... Pokazala mi je. Vse te čudovite tetovaže ima po vsem telesu. Brez črnih ali modrih črt. Vsi pastelni, čudoviti loki po vsem. »

Oglejte si neverjetno neto vrednost Dolly Parton!

Tudi v letu 2013 Popolnoma čudovito igralka Jennifer Saunders je povedala, da je bila nekoč z Roseanne, ko jo je Dolly dvignila in razkrila, da so njene prsi prekrite z 'najlepšimi angeli in čudovitimi metulji ter košarami cvetja v pastelnih barvnih tetovažah.' (Zdelo se je, da so paparazzi opazili tatoo z vrtnicami v Dollyem dekolteju, ko je na premieri leta 2012 nosila dekoltirano obleko Veseli hrup , vendar je 'hitmaker kasneje razložil Anderson Cooper na tem mestu nima takšnega črnila!)

AFF-ZDA / Shutterstock

No, 9 do 5 igralka morda odkrito o mnogih stvareh , toda dekle ima pravico do svojih skrivnosti!

  • Oznake:
  • Dolly Parton
  • tetovaže