Dom Brentwood Dolly Parton se uresničuje! Znotraj njene hiše z možem Carlom Deanom

Vau! Dolly Parton Pričakovati je, da je doma. Živi tik pred Nashvilleom v državi Tennessee s svojim dolgoletnim možem, Carl Dean , v 3224 kvadratnih metrov velikem dvorcu. Par naj bi leta 1999 svoj dom v Brentwoodu kupil za 400.000 dolarjev in jim je bil tako všeč, da od takrat nikoli več niso živeli v nobeni drugi ameriški zvezni državi.

Glej ikono države Dolly Parton skozi leta

Toda z več kot 10 strukturami, zgrajenimi okoli doma, lahko ugotovimo, zakaj tako obožujejo svojo vilo. Glede na Poročilo kivija , Dolly in Carl imata na svojem posestvu teniško igrišče, bazen, kapelico in tone gazebosov. Pravzaprav ima pevka «Dumb Blonde» toliko zemlje okoli svojega bivališča, da je zgradila tudi nekaj hlevov.

'Imamo kmetijo in [Carl je] več kot zadovoljen, če hrani polja pokošena, hleve pobarva in dela na svoji kmetijski opremi,' je že povedala Zrcalo o njenem skromnem bivališču. Ker Carlu reflektorji niso tako všeč kot njegovi ženi, običajno ostane na posestvu.Oglejte si 10 najboljših filmskih vlog Dolly Parton!

'Poslušajte, on je domobranec in ne mara v javnosti,' je dejala. «Ni mu posebej mar, da bi bil zraven koga, razen mene. Prav vedno me je prosil, naj ga izpustim iz vsega tega. Ne mara vsega hullabalooja. »

Če se Carl kljub temu odloči zapustiti svojo hišo, bo moral mimo velikih železnih vrat, ki stojijo na koncu njegovega dovoza. Od tam vidite veliko ameriško zastavo, ki se vije pred njihovim domom. Čeprav imata Dolly in njen hub hči svoj dom, sta tudi že živela v nekaterih čudovitih krajih.

Ali ima Dolly Parton kakšnega otroka? Odkrijte tukaj!

Leta 2017 so svoj dom Glencliffa v Nashvillu uvrstili na seznam za 1,2 milijona dolarjev. Prostor je bil tako razkošen, da je imel štiri spalnice, tri kopalnice, jedilno kuhinjo, garderobne omare, garaže s štirimi avtomobili, možno enoto AirBnB in še več.

Lastnosti para Glencliff in Brentwood sta se zelo razlikovali od doma, v katerem je Dolly odraščala kot deklica. Pevka «Jolene», rojena v kraju Locust Ridge v okrožju Sevier v državi Tennessee, je skupaj z 11 brati in sestrami živela v enosobni kabini. 'Te gore in moj otroški dom imajo v mojem srcu posebno mesto,' je zapisala pred repliko svoje stare hiše v Dollywoodu. «Navdihujejo mojo glasbo in moje življenje.»

Pomaknite se spodaj in si oglejte slike doma Dolly’s Brentwood!