Donny Osmond kliče Provo, Utah, svoj dom! Znotraj njegovega čudovitega posestva z ženo Debbie

Pevka »Puppy Love« Donny Osmond rad preživlja čas v svojem domu Provo v Utahu s svojo lepo ženo, Debbie Osmond . Po okolici ga ljudje ne poznajo kot mednarodnega superzvezdnika, kakršen je. Radi ga kličejo le «stric Donny.»

Oglejte si najslajše fotografije, ki jih je Donny Osmond delil s svojo družino

«V norem svetu zabave je tako prijetno živeti z družino na območju, kjer smo lahko samo družina,« je povedal glasbenik Utah Valley 360 v prejšnjem intervjuju. 'Vem, da me nekateri prepoznajo, vendar so zelo vljudni.'

Nekdanji najstniški srčni ljubimec se vsak dan pozdravi s sosedi, zlasti kadar zunaj kosi travnik ali opravlja kakšna dela na dvorišču za Debbie. »Tem ljudem sem le sosed,« je zabrusnil in to je Donny zelo všeč na tem območju. Sosedski otroci komaj vedo, kdo je. Pravzaprav se je pevec «Vojak ljubezni» spomnil na smešno zgodbo, ki mu jo je povedal eden od otrok.Donny Osmond je čisto komik! Glej njegove najbolj smešne očne šale

'Videl sem Mulan sinoči in v njem mi je bila zelo všeč tvoja pesem, «se je spomnil enega izmed njih. 'Moral bi narediti še več takšnih stvari in morda boš nekoč zvezda!' Ko bi vsaj sosedski otroci vedeli, kako uspešen je bil Donny.

Poleg tega, da se zabava z njimi, zabavljač ljubi tudi dejstvo, da je njegova družina blizu. Donnyjeva sestra, Marie Osmond , je s svojim možem v karanteni, Steve Craig , v St. George, Utah, med pandemijo koronavirusa in občasno bi imel Donny svoje vnuke na zabavi ob bazenu.

Spoznajte ljubezen do očeta Donnyja Osmonda 5 neverjetnih sinov z ženo Debbie

'Pomirjujoče je, da vas ne skrbi, da bodo sosedje kršili zasebnost ali da bodo' paparaci 'plezali čez plot, da bi fotografirali lagodno zabavo ob bazenu,' je dejal o življenju v Provu proti Los Angelesu. Toda kaj Maskirani pevec alum ima najraje to, da je Utah ta, da se je vedno počutil kot doma. Po odraščanju v Kaliforniji se je Donny odločil, da se bo naselil v Provu, potem ko je pozdravil svojega najstarejšega sina, Donald mlajši, julija 1979.

«[Okrožje Utah] bo v prihodnjih letih absolutno moja domača baza,« je zabruhnil. «Čeprav gre za manjšo skupnost kot na primer Los Angeles, imate občutek lepega metropolitanskega območja. In všeč mi je. »

Pomaknite se spodaj in si oglejte fotografije Donnyjevega doma!