Donny Osmond je eden najbolj navdušenih hollywoodskih očetov! Spoznajte 5 odraslih sinov nekdanjega najstniškega idola

Če obstaja nekaj, kar naredi Donny Osmond bolj ponosen kot njegova pevska in igralska kariera, je njegovih pet ljubljenih otrok z ženo Debbie Osmond . Pravzaprav pevec »Iz tebe bom naredil moškega« ne more biti bolj navdušen, ker je oče svojih odraslih sinov Donald Osmond, ml. , Jeremy Osmond , Brandon Osmond , Christopher Osmond in Joshua Osmond .

Oglejte si najslajše fotografije, ki jih je Donny Osmond delil s svojo družino

Donny in Debbie živita življenje v poročeni blaženosti, odkar sta maja 1978. rekla 'Jaz'. Kmalu pred Maskirani pevec alum in njegova zakonca sta si ustvarila družino, ko je Donald prišel malo več kot leto kasneje julija 1979. Rojstvu njunega najstarejšega sina so sledili Jeremy junija 1981, Brandon leta 1985 in Christopher leta 1990. Par sta svojo družino dopolnila osem let pozneje, ko sta je leta 1998 pozdravil najmlajšega sina Josha.

Ni dvoma, da Donny svojo vlogo ljubečega moža in očeta jemlje resno. Prejšnji Ples z zvezdami tekmovalec nekoč pohvalil Jelka igralka, ker je razlog, da je patriarh tako neverjetne družine.Tako zaljubljen! Oglejte si 5 zabavnih dejstev o poroki Donnyja in Debbie Osmond

«Debbie sem prvič spoznal, ko je bila stara 15 let. Bila je vroča navijačica v mestu in hodila je z mojim bratom [ Jay Osmond] preden je hodila z mano, »je prej škripal v Objava na Facebooku . 'Cela tri leta sem potreboval, da sem osvojil njeno srce in jo prepričal, da se poroči z mano.'

Ko se je ozrl nazaj, je Donny ugotovil, da ne bi imel več sreče, če bi imel ob sebi zakonca. «Skupaj imamo čudovito življenje. Debbie mi je dala pet čudovitih sinov. Zdaj imamo čudovite snahe, «je nadaljeval. «Kdo bi kdaj verjel, da je ljubka ženska babica? Še vedno je zelo vroča punčka! »

Donny in Debbie Osmond sta zaljubljenca - oglejte si njihov odnos!

Donny je Debbieju celo enkrat pripisal priznanje, da je 'vedno [bilo] jedro [njegovega] življenja', medtem ko je žongliral v svojih prejšnjih letih hollywoodske zvezde.

'Še posebej sem hvaležen, da je moja draga Debbie lahko doma z našimi otroki in je imela tako močan in vznemirljiv vpliv na vsako družino,' je dejal Tretja ura . «Še posebej v njeni moji moji podpori v moji nori karieri, ki me tako oddaljuje od doma.

Donny in Debbie sta najslajša starša!

Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti vse o petih sinovih dolgoletnega para!