Donny Osmond razkril, da sin Don pričakuje otroka št. 4 z ženo Jessi: 'Komaj čakamo'

Nov dodatek družini. Donny Osmond je napovedal svojo najstarejši sin Donald ml. pričakuje dojenčka št. 4, ko je na Instagramu delil fotografijo Dona in njegove žene Jessi, ki na ultrazvoku njune malčice.

Spoznajte ljubezen do očeta Donnyja Osmonda 5 neverjetnih sinov z ženo Debbie

« Debbie [Osmond] in z veseljem povem, da je naš 12. vnuk na poti! » 62-letni Donny je rekel o njem in njegovih žena 42 let v nedeljo, 9. avgusta. «Naš sin Don in snaha Jessi pričakujeta svojega [četrtega] sina. Zdaj bodo imeli ljubko četverico in komaj čakamo, da spoznamo tega dragocenega fantka. »

Oglejte si to objavo na Instagramu

Z Debbie sva tako vesela, da poveva, da je naš 12. veliki otrok na poti! Naš sin Don in snaha Jessi pričakujeta četrtega sina. Zdaj bodo imeli prisrčen kvartet in komaj čakamo, da spoznamo tega dragocenega fantka. Morebiti 1/1/21. Ali ne bi bilo v redu. Bomo videli. #grabbabiesarethebestObjava, ki jo je delil Donny Osmond (@donnyosmond) 9. avgusta 2020 ob ​​13:04 PDT

The Maskirani pevec alum je razkril, da se bo njegov vnuk verjetno rodil januarja 2021. 'Ali ne bi bilo to v redu,' je zakril. 'Bomo videli. #grandbabiesarethebest. »

Čeprav ima Donny zaseden urnik, vedno poskrbi, da bo imel čas preživeti s svojimi vnuki. Že aprila je pevec 'Iz tebe bom naredil človeka' zapel svojo uspešnico Mulan z vnuki za ABC Družina Disney Singalong . Trenutek je bil tako ljubek, da je Donnyjeva družina vse skupaj posnela na svoje telefone in delila na svojih Instagram Stories.

Oglejte si najslajše fotografije, ki jih je Donny Osmond delil s svojo družino

'Tukaj je. Ahh, »Donnyjev sin Brandon Osmond Žena Shelby Osmond , je dejal in njegova snaha Melisa osmond dodal, 'Resno umirajoč.' A to ni edina kul stvar, v kateri je zmagovalec 9. sezone Ples z zvezdami je opravil s svojo družino.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Mnogi od vas me sprašujejo o moji veri. Da bi se izognili temu, da bi me naleteli na verskega gorečnika, svoja prepričanja na splošno delim samo v cerkvi, v osebnih pogovorih ali na odsekih Moja prepričanja na svoji spletni strani. Če pa vas zanima, v kaj verjamem in kako mi je moja #faith prinesla mir in veselje v tem življenju, se ta konec tedna dogaja precej edinstven dogodek. V svetovni oddaji bomo slišali živega preroka in apostole @churchofjesuschrist. Sporočila, ki jih delijo, nas učijo našega Odrešenika Jezusa Kristusa, Božje ljubezni do vsakega od nas in kako najti trajno # veselje med izzivi. Oglejte si LDS.org #GeneralConference

Objava, ki jo je delil Donny Osmond (@donnyosmond) 6. aprila 2019 ob 9.47 PDT

Donny je julija 2019 delil čudovito fotografijo njega in njegovih vnukov jedo popsike ob bazenu , dva meseca pred tem pa je razkril vnuka Daxtona naredil šolski projekt zanj . 'Poglejte, koga je dragi # vnuk izbral za temo svoje avtobiografske predstavitve,' je takrat dejal Donny Twitter . «In najboljši del vseh - to predstavitev je sestavil sam! Zdi se mi izjemno blagoslovljeno, da imam tako čudovite vnuke. #Grandkids resnično polepšajo življenje! »

Komaj čakamo, da si ogledamo vse prikupne nove fotografije, ki jih bo Donny objavil Donovega novega sina, ko pride sem.

  • Oznake:
  • dojenčki
  • Otroška napoved
  • Otroci slavnih
  • Donny Osmond
  • Vnuki