Dr. Phil in žena Robin živita v razkošnem dvorcu! Znotraj Beverly Hillsovega doma TV Star

Dr. Phil McGraw je v preteklih letih izredno trdo delal, zato mu ne morete očitati, da se je hotel sprostiti v več milijonov dolarjih vrednem domu. Tako je, ikonični televizijski voditelj je lastnik razkošnega dvorca v stilu Alamo na Beverly Hillsu, v katerem živi s svojo dolgoletno ženo, Robin McGraw .

Po poročanju je dr. Phil leta 2011 prvič kupil posestvo s površino 15.000 kvadratnih metrov za neverjetnih 29,5 milijona dolarjev. Bivališče ljubljene televizijske osebnosti je izjemno edinstveno, saj ponuja več zasebnosti, kot jo običajno najdemo v prenatrpanih soseskah L.A.

Ugotovite, kaj se v resnici dogaja v zakulisju filma 'Dr. Phil '

Čeprav je hiša dr. Phila in Robina umaknjena hollywoodskemu vrvežu, stoji na velikem hribu in ponuja nekaj najboljših pogledov na Los Angeles. Ekstravagantna lastnina je videti, kot da spada v središče evropskega mesta, saj se ponaša s terakotno streho, kovanimi balkoni, velikimi stebri in belo barvo.V notranjosti Zdravniki gostiteljski dom ima pet spalnic, devet polnih kopalnic in dve polovični kopalnici. Dr. Phil in njegova zakonca, ki sta si leta 1976 zavezala vozlišče in delila sinova Jay in Jordan - imajo tudi na tone prostora za uživanje v kuhinji, več bivalnih prostorih in pisarni.

Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

Poleg neverjetnega razgleda na mesto ima zunanji del dr. Phil bazen in osupljivo krajino. Po videzu njegovega Instagrama ljubiteljski oče rad preživlja čas, ko vadi na svojem teniškem igrišču.

Ker med nenehno pandemijo koronavirusa preživi več časa kot kdaj koli prej, je dr. Phil oboževalcem omogočil popoln pogled v njegovo zavidljivo posestvo. Konec maja je dobitnik nagrade Emmy pogledal svojo domačo pisarno.

«Moja miza v karanteni! Odraščal sem s tablo! » v šali je napisal fotografijo svoje takratne pisarne. «Časi se spreminjajo.»

Oglejte si ogled brezmadežnega ranča Oklahoma Ree Drummond 'Pioneer Woman'

The Dr. Phil star se je doma zabaval tudi z družabnimi igrami s svojo ženo. Konec marca je ljubeči mož delil najlepšo fotografijo zakonskega para, ki igra Yahtzee. «Nikoli ne zmagam!» je iztisnil napis.

Kasneje aprila je Robin objavil posnetek obeh tekmovalcev v drugi igri Yahtzee. «No, poglejte, kdo je ZMAGAL… spet !!! JAZ! » čudovito je napisala ob sliki svojega hubbyja.

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v domu dr. Phila in Robina!