Otroci Drewa Barrymoreja so njen svet! Spoznajte dve hčerki zvezde ‘Diet Santa Clarita’

Drew Barrymore ima morda natrpan urnik zaradi svoje ikonične hollywoodske kariere, a legendarna igralka si bo vedno vzela čas za svoja dva otroka. The Drew Barrymore Show zvezda se ni mogla počutiti bolj srečno, če bi imela hčere Olive in Frankie kot njene prikupne punčke.

Drew je postala mama med poroko s tretjim možem, Will Kopelman . The Charliejevi angeli alum in igralec intern sta si leta 2012 zavezala voznika in si ustvarila družino, ko sta istega leta pozdravila svojo najstarejšo hčerko Olivo. Dve leti kasneje je leta 2014 prišla druga hči para Frankie.

Glej Drew Barrymore in drugi zvezdniki Celeb, ki imajo tetovaže za svoje otroke

Na žalost sta Drew in njen ljubimec prekinila po štirih letih skupaj leta 2016. The 50 Prvi datumi zvezda je bila prej poročena s prvim možem Jeremy Thomas od 1994 do 1995 in drugi zakonec Tom Green od leta 2001 do leta 2002.Čeprav Drew in Will nista več par, je dobitnik zlatega globusa dejal, da sodelujeta z 'ljubeznijo' in 'poštenostjo'. Drew se je odprla, da je vzgajala otroke z bivšim hubbyjem, medtem ko se je ustavila Oddaja Ellen DeGeneres leta 2017.

Drew Barrymore je zmagal 'nehaj delati! Oglejte si igralkino neto vrednost

«[Ločitev] je bila ravno moja najhujša nočna mora [kot starša],« je povedala gostiteljici Ellen DeGeneres ob uri. «Želel sem vzgajati otroke na ta ultra tradicionalni način in delati vse, kar je polarno nasprotje moje izkušnje . »

Čeprav se ni izšlo tako, kot je upala, je mamica rekla, da nekdanji par vedno poskuša postaviti pozitiven 'ton' okoli Olive in Frankie. «Otroci ves dan gledajo, kaj počnete vsak dan v življenju, in to vedenje in ta zgled ter ljubezen, skupnost in poštenost so tisto, zaradi česar se za moje otroke vse počuti varno.«

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

The E.T. zunajzemeljski igralka je bila v zelo temen in prestrašen kraj »Po ločitvi od Willa, a se je od takrat naučila sprejemati svoje življenje samohranilke. Drew je dejala, da je osredotočena na vzgojo svojih otrok na čim bolj 'sodoben' način.

«[Moji otroci] vedo, da sem jih dobil in da jih ima njihov oče ter Grammy in Poppy ... kot njuni bratranci in [Willova sestra, Jill Kargman] , »Je delila naprej Oddaja Ellen DeGeneres . «In to počnemo tako, da mislim, da to počne tudi veliko drugih ljudi. In včasih je pot drugačna od tiste, ki jo poskušate narediti, ali od tega, kar ste pričakovali, pa preprosto ugotovite in ugotovite z milostjo. »

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o Olive in Frankie !