Neto vrednost Drewa Barrymoreja ni s tega sveta! Oglejte si, koliko zasluži alum

Še vedno ga navijate! V središču pozornosti je že od četrtega leta, ampak Drew Barrymore ni nehala delovati in se kaže na njenem bančnem računu!

Po navedbah Neto vrednost slavnih , igralka je vredna približno 125 milijonov dolarjev, vsak cent od tega pa je dobro zaslužen. Drew je na velikem platnu debitirala v osemdesetih letih Spremenjene države . Njena prebojna vloga je prišla le dve leti kasneje leta Steven Spielberg Ikonični film, E.T. zunajzemeljski . A to je bil zvezdnik šele začetek.

Hčere Drewa Barrymoreja so njen svet! Spoznajte Olive in Frankie

Drew je v devetdesetih in zgodnjih 2000-ih prevladoval nad romantično fronto s podobnimi filmi Ever After: Zgodba o Pepelki , Poročni pevec , Nikoli me niso poljubili in 50 Prvi datumi . Potem ko je svoj glas osem let posodila pri FOX-u Družinski človek kot lik Jillian Russell se je A-lister znašla v glavni vlogi Dieta Santa Clarita od leta 2017 do 2019. Poleg igranja je v zakulisje stopil tudi hollywoodski zvezdnik.Willy Sanjuan / Invision / AP / Shutterstock

Leta 1995 je Drew ustanovila produkcijsko družbo Flower Films, potem ko je na koncu imela pravice do Charliejevi angeli , ki jo je koproducirala pri zadnjem ponovnem zagonu leta 2019. Zvezda je leta 2013 ustanovila tudi kozmetično podjetje z naslovom Flower Beauty.

Drew pa je mati dveh otrok - hčerk Olive in Frankie - ki ju deli z bivšim možem, ko se ne obremenjuje z velikimi denarji. Will Kopelman . The Mešano costar jo celo dobi malčki na snemanju z njo .

Glej Drew Barrymore in drugi slavni starši, ki imajo tetovaže za svoje otroke

«Jaz pri delu v dvoranah [ Nocojšnja oddaja, v kateri igra Jimmy Fallon ] z mojo Olivo. Kmalu bom odšel na oder po svoj film Stand-In po značaju in posnemite sceno za film. Pogledam ta trenutek in mislim, da postaja tako velika, «je marca 2019 zapisala prek Instagrama.« In prav všeč mi je, da se rada druži z mamo. Všeč mi je, da jo imam v službi in rad imam, da je rada tam. Ponosna mama. »

Čeprav si Drew vzgajanje hčera postavlja na prvo mesto, si kljub vsemu vzame čas, da se osredotoči na svojo kariero. Oktobra 2019 doting mama je potrdila, da ima svojo pogovorno oddajo z naslovom Predstava Drew Barrymore na CBS.

Shutterstock

'To, da imam to priložnost za vsakodnevno pogovorno oddajo, presega moje najbolj divje sanje,' je švigala ikona filma Raznolikost ob uri. «Resnično sem navdušen in počaščen, da sem to oddajo ustvaril s CBS.»

Po besedah ​​prijatelja blizu 50 Prvi datumi igralka, Drew komaj čaka, da bo vodila svojo oddajo - ki bo premiera 14. septembra. «Drew si je vedno želel, da bi imel predstavo, v kateri bi pripeljal nove in stare prijatelje, se pogovarjal o umetnosti, knjigah, filmih, vročih temah, življenjskih spremembah in bil starš,« je prej dejal Bližje tedensko . «Prijatelje bo pripeljala naprej Cameron Diaz , Christina Applegate in Adam Sandler . To je zagotovo eden od sanjskih projektov Drewa. »

Ne bi smelo biti presenečenje, da ima Drew še vedno neverjetno kariero, medtem ko je ravnotežje neverjetna mama.

Komaj čakamo, da si ogledamo njeno novo pogovorno oddajo!

  • Oznake:
  • Drew Barrymore
  • Neto vrednost