Drew Carey je ljubeči očim svojemu edinemu sinu Connorju! Spoznajte najstnika

Morda nikoli ni imel svojih otrok, toda Drew Carey ve kaj ali dve o tem, da si oče. The Čigava linija je sploh? gostitelj je ponosen očim sina bivše zaročenke Connor.

Gostitelj Drew Carey si je z leti zaslužil velike stroške - poglejte njegovo neto vrednost!

Drew je v času, ko je bil zaročen, izkusil očetovstvo Nicole Jaracz , ki je mama njenega biološkega najstniškega sina iz prejšnje zveze. Čeprav Drew po krvi ni njegov oče, Cena je prava gostitelj je mladostnika vedno imenoval kot svojega ljubljenega «sina».

Instagram / DrewCareyConnor je bil dobrodošel v življenju ikoničnega komika, ko sta Drew in Nicole začela hoditi sredi 2000-ih. Na žalost sta par končala razmerje januarja 2012, potem ko sta bila zaročena od leta 2007. Drew je po novici o njunem razhodu vztrajal, da njihov razhod ne bo vplival na njegovo zvezo s Connorjem.

'Z Nicole imata še vedno veliko ljubezni in naklonjenosti drug do drugega,' je rekel zvezdnikov predstavnik Nas tedensko ob uri. 'Še vedno bo zelo vpleten v življenje njunega sina.'

Igra v dvoje - Kdo je 'Cena je prava', voditeljica Drew Carey, poročena?

Čeprav je prikrivanje otrok lahko težavno, sta Drew in Nicole to naredila enostavno. Več kot štiri leta po tem, ko so sprva zahtevali, da preneha, je Umazane šale in pivo avtor odprl na Instagram izreči svoji bivši zaročenki sladek krik na materinski dan .

'Vse življenje hvala in ljubezen in hvaležnost Nicole, ker je pripeljala tega fanta v moje življenje,' je sladko brizgal maja 2016. «Še posebej srečen materinski dan.»

John Locher / AP / Shutterstock

Brez dvoma je Connor filmski producent v blagoslov, toda Drew je najstniku nekoč pripisal, da mu je rešil življenje. Novembra 2009 je bila televizijska osebnost njegova najtežja teža, več kot 250 kilogramov. Ker je razvijal različne zdravstvene težave, povezane s težo, vključno s sladkorno boleznijo tipa 2, se je Drew počutil brezupno. Bilo je Connorja, ki ga je spodbudil, da je spet v formi in si povrnil življenje.

'Nisem mu mogel slediti,' Drew Carey Show alum odkrito razkril Parada septembra 2010, ko je pojasnil, da ni mogel slediti svojemu otroku, ker bi ga tek po samo nekaj minutah pustil brez sape in poti. «Bil bi:» Connor, ne morem «, on pa bi rekel:» Daj no, oče! «To je bil strašen občutek. Mislil sem, da ga nikoli ne bom videl na maturi. « Zahvaljujoč Connorju je Drew padel več kot 100 kilogramov.

Legenda Game Showa! Glej Preobrazba Drewa Careyja skozi leta

Drew je o svojem sinu govoril le nekajkrat, nekaj pa jih je delil na družbenih omrežjih. Leta 2015 je športni direktor v zakulisju priredil čas »očeta in sina« The Late Late Show . «Intervju Ethan Hawke o fantovščini nocoj, «je zapisal ob sliki dvojca.

Naslednje leto je Drew objavil ljubki selfie, medtem ko se je med počitnicami v Keniji crkljal v postelji s Connorjem. »Dobro jutro,« je napisal fotografijo in na koncu objave dodal hashtag »Jaz in moj fant«.

Obožujemo ta dvojec oče-sin!

  • Oznake:
  • Otroci slavnih
  • risal carey
  • oče
  • tv gostitelji