Dustin Hoffman je ponosen oče za 6 otrok - Spoznajte otroke oskarjevca!

Znan je kot eden izmed največji igralci vseh časov - z neštetimi priznanji za njegovo ime - ampak Dustin Hoffman je v prvi vrsti vse o svoji družini, še posebej o šestih čudovitih otrocih.

Legendarni igralec se je v življenju poročil dvakrat. Prvič je igralka Anne Byrne prišla leta 1969, pozdravila dva otroka skupaj - Dustin je Annino hčerko Karino posvojil iz prejšnje zveze, svojega otroka Jenna pa sta dobila leta 1970. Čeprav sta se zakonca razšla leta 1980.

Sinovi slavnih, ki so zrasli, da so prav tako lepi kot njihovi slavni očetje

Prav tisto leto, Diplomant zvezda je vozel spet zavezala podjetnici Lisi Gottsegen. Nato so imeli štiri lastne otroke - Jacoba, Rebecco, Maxwella in Alexandro. Čeprav so njegovi otroci zdaj že odrasli, se je spominjal, kako se je leta 2017 lotil starševstva in kako je njegov zaostren odnos z očetom vplival na to, kako je vzgajal svoje otroke.'Nekatere stvari podeduješ,' je rekel Čas revija. «Moja žena, skupaj sva že 40 let in ona je poznala moje starše. Včasih so bili otroci majhni in sem se razburil, ona pa je rekla: ‘[Tvoj oče] Harry prihaja ven.’ In imela je prav. Mislim, da ni poti okoli tega. Vse življenje porabiš - jaz pa vseeno - in se poskušaš razbit. Ker si bil uničen. »

Da bi izognil pritisku na lastne otroke, otrok nikoli ni spodbujal, naj si 'ogledajo njegovo delo'. 'Na steni ni bilo plakatov,' je dejal za Time. «Nimam otroka, ki bi videl vse, kar sem naredil. Nočem jih delati na tak način. '

Danes je Oskar zmagovalec in njegova druga žena ostajata srečno poročena in še vedno je kamen v njegovem življenju, ki ga drži na tleh. 'Pravim, da je v Hollywoodu kot pasja leta, zato moraš to pomnožiti s sedmimi,' se je nekoč pošalila Lisa izključno za Bližje tedensko o svoji zvezi in dodal, da sta po desetletjih z Dustinom 'danes bolj zaljubljena' in njihova naklonjenost drug do drugega 'še naprej raste.'

Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti nekaj o vsakem od šestih Dustinovih otrok!

Preverite in naročite se na naš klasični TV in filmski podcast za intervjuje s svojimi najljubšimi zvezdami!