Son York, gostiteljica Tyre Banks, gostiteljice DWTS, je super luštna! Oglejte si najbolj prikupne slike malega fanta

Kakšna mala cutie pita! Tyra Banks ' sin York , super hitro odrašča. Na njegovo srečo oboževalci na srečo včasih vidijo čudovite njegove slike na Instagramu.

Supermodel in njen bivši fant, Slive Nikoli , so svojega malega dečka pozdravili prek nadomestka januarja 2016. «Najboljše darilo, za katerega smo tako trdo delali in molili, je končno tu. Ima moje prste in velike oči ter usta in brado svojega očeta Erika, «je Tyra zapisala na družbenih omrežjih po Yorkovem rojstvu.

Njen ponos in veselje! Spoznajte edinega sina York-a gostitelja Tyre Banks 'DWTS'

«Ko se zahvaljujemo angelu ženske, ki je za nas nosila našega čudežnega fantka, molimo za vse, ki se trudijo doseči ta radostni mejnik. York Banks Asla, dobrodošla na svetu, «je sladko nadaljevala.

Potem ko je Tyra pozdravila sina, je preživela čim več časa z njim in kmalu opazila, kako hitro je začel stvari pobirati. 'Bom rekel moj sin je zelo napreden , «Je škripala Bližje tedensko in drugih novinarjev novembra 2019. «Pred dnevi me je vprašal o simbiozi in sem jo moral poiskati v Googlu.«

Najslajši citati Tyre Banks o materinstvu od pozdrava sina Yorka

Gostitelj America's Next Top Model je bil zapleten. «Bila sem kot:» Simbiotik, kaj to spet pomeni ?! «, se je smešno spominjala. «Bil je kot:» Mami, to je simbioza. «Zdaj govori o stalagmitih in kapnikih! Še nima še 4 let. Je dober znanstveni fant. »

The Ples z zvezdami sodnik - kdo z Erikom od leta 2013 do oktobra 2017 - je pohvalila tudi svojega moškega, ko je začel govoriti. Februarja 2018 je Tyra razkrila, da York že »govori o nevihti«.

»Neverjeten je,« je zabrusila ponosna mama Nas tedensko med dogodkom v New Yorku. «On govori norveško, špansko in angleško ! »

Nasmejan do banke! Poiščite impresivno neto vrednost Tyre Banks

Biti mama in hollywoodska zvezda ni enostavno. Čeprav Tyra brez truda žonglira s časom med delom in materinstvom, ve, da bo mali York vedno njena številka 1.

«Moja skrivnost ravnovesja je, da se osredotočim na eno stvar hkrati. Včasih sem bila najbolj neverjetna večopravilnost, delala sem tri stvari hkrati, «je pojasnila Ljudje novembra 2016. «Ne več, zdaj, ko imam sina. Mislim, da način matere narave pravi, da to življenje, ki ste ga ustvarili, vzame vso vašo moč. »

York ima tako srečo, da je zvezda njegova mama!

Pomaknite se spodaj in si oglejte najlepše slike Tyrinega sina.