Dylan Dreyerjev dom je namenjen njeni 4-članski družini! Oglejte si apartma TV Star v New Yorku

Kdaj Dylan Dreyer si ustvarila družino z možem Brian Fichera , vedela je, da bodo potrebovali več prostora za otroke. Zato Danes zvezda in njen dolgoletni zakonec sta se preselila v večje stanovanje v New Yorku, v katerem zdaj živita s sinovoma Calvinom in Oliverjem.

Po poročanju so dolgoletne zaljubljene ptice kupile stanovanje s tremi spalnicami na Manhattnu kmalu po tem, ko so leta 2015 svoje nekdanje bivališče dale na trg. Dylan in Brian, ki sta si vozel vezal leta 2012, sta nekoč zasedla majhno 750 kvadratnih metrov veliko stanovanje, ki je vsebovalo samo eno spalnico in eno kopalnico.

Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

Ljubljeni meteorolog in novi dom njenega hubbyja je veliko večji, saj ponuja več spalnic in kopalnic, obsežno kuhinjo, dnevni prostor za druženje s svojimi otroki in garderobne omare. Rezidenca Big Apple televizije se ponaša tudi s tlorisom odprtega koncepta.Čeprav je bil dom para skoraj popoln, ko sta tam prvič začela živeti, sta morala na tej poti narediti nekaj sprememb. Takrat je bil Dylan noseča z njihovimi drugi otrok, Oliver , konec leta 2019 so ponosni starši prenovili svojo tretjo spalnico, tako da je njihova starejši otrok, Calvin - kdo je bil rojeni leta 2016 - bi lahko imel sobo za 'velike fante'.

Neto vrednost oddaje 'Today' Show Stars znaša od 6 do 60 milijonov USD

Dylan je zabaven postopek pretvorbe njihove proste sobe v sanjsko območje njenega otroka dokumentirala na družbenih omrežjih. «Družinske zadeve pripravljajo Calvinovo spalnico za velike fante!» je brknila prek Instagrama novembra 2019. «Bil je zabaven vikend, pokrit z barvo in naročil prevzem!»

Manj kot dva tedna kasneje je ponosna mama razkrila, da je njihov projekt končan. 'Pred ... po ... in moj mali pomočnik,' je napisala ob kolažu slik iz sobe svojega sina . Dylan je na koncu svoje objave dodala tudi prikupne hashtagove, 'Cal's going up' in 'no more guest room'.

Vznemirljivost iz preteklosti! Oglejte si svoje najljubše zvezde 'danes' nekoč in zdaj

Še dobro, da je Dylan v svojem čudovitem bivališču srečnejša kot kdaj koli prej, saj je delala od svoje hiše sredi pandemija koronavirusa . Prejšnji Potovanje z Dylanom Dreyerjem gostiteljica je oboževalcem med gostovanjem omogočila vpogled v njeno nastavitev doma Danes iz njenega stanovanja.

»Delo na televiziji od doma je samo skrivanje nereda,« je v šali napisal fotografija kamer v njeni dnevni sobi julija. 'Tukaj je tisto, kar vidite in kaj se skriva v krilih #notimetoclean.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v osupljivem Dylanovem stanovanju!