Tako enostavno! Pridobivanje slikovitih las Melanije Trump je toliko preprostejše, kot smo mislili

Pomislite, kaj želite od nje (in politike njenega moža), a ene stvari je težko zanikati - Melania Trump ima resno dobre lase. Kredo polovica do njenih genov morilcev, druga polovica pa izdelkov za lase morilec (in neverjeten stilist), toda ženska je videti kot prekleti model Pantene 24: 7! Kako ji to uspe? Pravzaprav ni tako zapleteno. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kako priti do trajno slikovitih las Melanije Trump!

Naj bo dosledno

Ko je 47-letna manekenka ugotovila, da bo postala FLOTUS, sta se ona in njen dolgoletni frizer Mordechai Alvow odločila, da hočeta stvari ohraniti skladne glede njenih las. «[Po Donald Trump zmagala na volitvah], smo upoštevali, da bo nenadoma v velikem obsegu v javnosti, «Melania's mane man povedal Yahoo Beauty leta 2017. «Želeli smo dosleden videz, ki je omogočil, da se javnost počuti bolj povezano z njo. Ko ste novi pri ljudeh in nenadoma toliko v javnosti, ljudje iščejo nekakšen občutek stabilnosti. Ko so vaši lasje videti enako, ljudem pomaga, da se počutijo kot da vas poznajo - ljudem pomaga, da se počutijo bolj udobno. » Z drugimi besedami, odločili so se, kaj se za Melanijo zdi najboljše, in so se tega držali. Če se ne pokvari, ljudje!(Foto: Getty Images)

Uporabite prave izdelke

Da bi dobil Melanijin podpis 'do - veliko sijaja, volumen in super mehke kodre', Mordechai uporablja izdelke iz svoje naravne linije Yarok. «Začnem z Nahranite svoje konce , ki je balzam, ki ne pušča. Narejena je iz korenine pese z rožmarinom in meliso, «je razkril. «Diši neverjetno, dodaja sijaj, je odlična zaščita pred vročino in Melania ima rada, kako zdravo ohranja videz svojih koncev.» Nato je prva dama Nahrani svoje korenine pena nanese na vrh glave. Približno štirje 'zneski v velikosti žoge za golf' se uporabijo za ustvarjanje (in zadrževanje) Melanijinega podpisa na kroni glave.

Začnite od spodaj

Medtem ko je Melania popolnoma osupljiva ženska, je očitno, da se ne 'tako zbudi.' Njeni lasje in vse to popolnoma vpadljivo, zahteva nekaj dela - vnesite pravo tehniko sušenja. Po nanosu balzama in pene, ki ne pusti, Mordechai uporablja veliko okroglo krtačo za sušenje las Melania po posameznih odsekih. Pazite! Melanijini lasje se nikoli ne posušijo od korenine do konice - Mordechai gre po nasprotni poti in lase suši od spodaj navzgor. Ukroti te letalske poti!

Uporabite prava orodja

Ko so Melanijini lasje popolnoma suhi, se z velikim curlingom valjajo dva-palčni odseki. Odseke las nato pripnete z velikimi plastičnimi navijalkami, kovinskimi zatiči in lahkim brizganjem laka za lase. (In ja, ravno takrat je njeno ličenje končano.)

Zaključite z masažo

Ker nobena luksuzna nega las ni popolna brez kakršne koli masaže, si prva dama vedno masira lasišče po popolni obdelavi las. Ko se kodri približno eno uro spustijo v valje, jih Mordechai takoj odstrani masira lasišče nekdanje manekenke da bi ustvarili pretok krvi in ​​še bolj povečali količino. «Za konec uporabim Nahranite svoj slog suh puder v stilu šampona, ki pomaga ustvariti teksturo in ločuje pramene las, tako da ne izgleda trdno in nenaravno, «pravi stilistka. «Rahlo zafrkavam celotno glavo in jo brišem v velike valove, ki se ne zdijo preveč 'narejeni'.« In nazadnje, Melania vedno s prsti po laseh doda malo gibanja. Preprosto grah.

(Foto: Getty Images)

  • Oznake:
  • lepota
  • prva dama
  • lasje
  • izdelki za lase
  • odbitki
  • melania adut