Dom Montecito Ellen DeGeneres je čista popolnost! Oglejte si gostiteljski dvorec s 27 milijoni dolarjev

Ellen DeGeneres je ponosen lastnik brezmadežnega dvorca v Montecitu. The Razstava Ellen DeGeneres zvezda živi v velikanskem domu v eni najprestižnejših sosesk v Kaliforniji s svojo dolgoletno ženo, Portia de Rossi .

Ellen in Aretirani razvoj igralka je prvič kupila 8.188 kvadratnih metrov veliko nepremičnino za 27 milijonov dolarjev januarja 2019, poročajo poročila. Bivališče v balijskem slogu dolgoletnega para leži na 8,24 hektarjev zemlje in gleda na Tihi ocean.

Oglejte si nekaj najbolj smešnih televizijskih intervjujev Ellen DeGeneres doslej

Kot eden najbolj znanih voditeljev v televizijski zgodovini ne preseneča, da je lastnina nagrade Emmy podobna nečemu, kar bi videli v letovišču s petimi zvezdicami. Hiša ima pet spalnic, 10 kopalnic, več dnevnih sob, jedilnice in ogromno kuhinjo.Skozi osupljiv dom Ellen lahko najdete tone okrasnih okraskov, vključno s sodobnimi umetninami, kipi in rastlinami. Notranjost je čudovita, saj se ponaša z bambusovimi stropi, plameno-črnim apnencem in tlemi iz temnega hrasta.

Oglejte si neto vrednost Ellen DeGeneres!

Razkošen dvorec se ponaša tudi z gostiščem. V notranjosti je dovolj prostora za obisk prijateljev in družine, saj je območje opremljeno z dvema spalnicama, pisarno in kuhinjo. Gostišče ima celo svojo zasebno kabino.

Morda vam je v oči padla notranjost Eleninega doma, toda Iskanje Dory dvorišče zvezd je še bolj impresivno. Takoj, ko stopiš na prostem, se osredotočiš na neskončni bazen s čeljustjo, ki ti da jasen pogled na ocean. Na dvorišču so tudi razkošna kabina, zasebna telovadnica, kamin in previjalne prostore.

Čeprav je Ellen za svojo grozljivo kariero vedno pripravljena na letala po državi, več časa kot kdaj koli prej preživlja doma pandemija koronavirusa . Pravzaprav je bila gostovanje Oddaja Ellen DeGeneres iz udobja njene dnevne sobe v začetku tega leta.

Glej Ellen DeGeneres in Portia De Rossi's Relationship Timeline

V tem času si je prejemnica predsedniške medalje svobode zaželela, da bi imela nekaj otrok, ki bi jo zabavale. « Želim si, da bi imel otroke že zdaj , »Se je Ellen pošalila med epizodo svoje oddaje marca. 'Tako mi je dolgčas.'

Ellen in Portia sta poročeni od leta 2008, vendar je gostiteljica Elleninih iger prej razkrila, zakaj nikoli nista sprejela nobenega otroka. 'Rada imam otroke, a to je tako velika zaveza,' je pojasnila Danes leta 2015. «Zdi se dolgoročno. Zdi se kot zaveza, ki se je morate držati. In preprosto ne vem, ali lahko - preveč tvegano je. «

Na srečo za Ellen in Portio se skupaj več kot dovolj zabavata!

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj dvorca televizijskega voditelja.