Ellen Pompeo je super mama! Spoznajte 3 otroke z možem Chrisom Iveryjem zvezde 'Grey's Anatomy' Star

Precej impresivno je, kako Ellen Pompeo je brez napora vzgajala svoje tri otroke, medtem ko je žonglirala s svojo ikonično vlogo Grey’s Anatomy . V zadnjih nekaj desetletjih je igralki uspelo uravnotežiti svoj urnik in čas z možem Chris Ivery in njuni otroci Stella, Sienna in Eli.

Pravzaprav si je Ellen ustvarila družino le nekaj let po tem, ko je v glavni vlogi Meredith Gray prišla v dramsko serijo leta 2005. Po združitvi s producentom leta 2007 sta Ellen in Chris leta 2009 pozdravila najstarejšo hčerko Stello. družina, ko je leta 2014 prispela hči Sienna, leta 2016 pa še sin Eli.

Spoznajte moža Ellen Pompeo, Chrisa Iveryja!

Morda ima navado olajšati materinstvo, toda dobitnica nagrade SAG je od časa do časa odprta glede svojih težav s starševstvom. Ellen je celo enkrat razkrila, da se pogosto počuti obžalovanja, ko zapušča otroke, da bi delala kot igralka.«To je zahtevno. Imam svoje dneve, ko se počutim resnično krivo, da sem bil vsak dan tukaj, če moram veliko delati, «je prej delila z Zabava nocoj . 'Toda resnica je, da sem v zelo blagoslovljeni situaciji ... imam tako srečo.'

Oglejte si to objavo na Instagramu

️Firena️

Objava, ki jo je delil Ellen Pompeo (@ellenpompeo) 24. maja 2018 ob 13:31 PDT

Medtem ko je Ellen poudarila, da 'imajo vse delujoče mame svoje izzive,' se ima za 'srečo', ker si lahko 'privošči pomoč' zaradi svoje kariere. 'Mislim, da je vse v mojem življenju blagoslov,' je dodala Ellen. 'Imam svoje majhne izzive, ki pa so nepomembni v primerjavi s tem, kar prežijo prave mamice.'

Kot mama v šovbiznisu se Ellen ni mogla počutiti bolj hvaležno, če je imela Chrisa ob sebi. Televizijska producentka je dokazala, da je njena ljubezen močnejša kot kdaj koli prej, saj je sladko objavo na Instagramu guruju zabave namenila v čast dneva očetov leta 2018.

Poiščite neto vrednost zvezd zvezd Grey's Anatomy Stars

'Ta človek je bil moj kamen ... moja sorodna duša ... moj zaščitnik in mi je dal tri največje blagoslove v življenju,' je takrat škripalo . «Ne vem, kako sem imel tako srečo, ampak vau, hvaležen sem. Niti ene minute z vami ali našimi čudovitimi dojenčki ne jemljem kot nekaj samoumevnega. Hvala za tvojo ljubezen CI ... ti si moje vse. »

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o otrocih Ellen in Chris!