Eva Longoria ima telo boginje! Oglejte si njene najlepše fotografije v kopalkah

Kaj moramo storiti, da dobimo telo Eva longoria ‘S? Mama enega na Instagramu deli najbolj navdihujoče fotografije svoje fit postave, potem ko je junija 2018 rodila sina Santiaga, in moramo priznati, da je Eva videti kot boginja!

Ajme! Najslajši trenutki Eve Longoria z dojenčkom Santi

Kdo bi lahko pozabil čas Obupane gospodinje alum nosil a ljubke enodelne kopalke s potopljenim izrezom V na Instagramu? Igralka je svoje oboževalce praktično prosila za več. 'Vau,' je komentirala ena oseba, druga pa: 'To telo', z rdečimi srčnimi emojiji. Očitno je, da se Eva rada drži v formi in zahvaljujoč svoji zdravi prehrani ima eno najboljših teles v Hollywoodu!

'Lahko bi bil vegetarijanec, ker imam zelo rad zelenjavo in se mi zdi, da je LA kraj, ki lahko podpira zdravo življenje,' Ostri časi zvezda prej povedal V stilu . «Obožujem kuhanje z zelenjavo in imam skrivnost za kuhanje z zelenjavo, [ki] je, da jih ne potrebujejo veliko. Veliko ljudi jih pokrije s sirom ali z omako, zelenjava pa res potrebuje le oljčno olje. »Najboljše enobarvne obupne gospodinje Eve Longoria nas še vedno nasmejijo

Evina dieta se očitno obrestuje. 26. maja je je dal video v skupno rabo njenega izdelovanja Bobby Flay Recept za «jajčevce milanski.» Nato je nekaj dni zatem mamico, ki je hrepenela, opazila, kako se na Instagramu šepari.

«Sobotni nasmeh,» Eva je napisal fotografijo med njimi je bila v drugih kopalkah, medtem ko je 30. maja držala Santiago. «Lepa je,« je komentirala ena oseba, druga pa je delila kopico srčnih oči.

Oglejte si igralsko zasedbo 'Obupane gospodinje' takrat in zdaj!

Zahvaljujoč njeni vadbeni rutini Eva's Kitchen avtorica je ohranila svojo impresivno postavo. Med pandemijo koronavirusa je bila nekaj treningov po hiši ostati aktiven. 28. marca je svojim oboževalcem dala vpogled v svoj fitnes režim, ko je na svojem dvorišču postavila oviro in uporabljala »plen pas«, ko je skrbela za svojim sinom.

«Težavo rešim! Odločil se je razbiti nekaj nove opreme za vadbo, medtem ko je ostal doma, » Sentinel zvezda je škripala na Instagramu.

Zahvaljujoč neverjetnim Evinim objavam njeni sledilci vedo, kaj storiti, če želijo dobiti telo, kakršno je njeno.

Pomaknite se spodaj in si oglejte najbolj osupljive Evine fotografije kopalk!