Dom Beverly Hills Eve Longoria je praktično odličen hotel! Oglejte si ogled posestva

Eva longoria živi na razprostranjenem posestvu na Beverly Hillsu, a po ogledu fotografij doma se boste vprašali, kako to ni velik hotel! The Obupane gospodinje zvezda prebiva v čudoviti hiši v soseski Hollywood Hills z možem, Jose Baston in njunega sina Santiaga.

Po poročanju sta Eva in mehiški poslovnež leta 2017 za skoraj 14 milijonov dolarjev kupila svojo nepremičnino, veliko 11.000 kvadratnih metrov. Bivališče, ki je le nekaj minut stran od znamenitega Sunset Boulevarda in se nahaja na več kot 2,7 asa, je zataknjeno za čudovitimi črno-železnimi vrati in sedi na dolgem dovoznem pasu, da zagotovi največ zasebnosti.

Ajme! Najslajši trenutki Eve Longoria z dojenčkom Santi

Razkošno stanovanje je bilo zgrajeno leta 1996, vendar je bilo obnovljeno tik preden so se Eva in njen hub preselili. Posestvo ima masivne obokane stropove, vrata po meri, velika okna, tla iz trdega lesa iz temnega hrasta in moderna umetniška dela na stenah.Poleg okusnih dotikov, Grand Hotel čudovit dom proizvajalke ima več kot dovolj prostora za svojo družino. Rezidenca je opremljena s šestimi spalnicami, šestimi kopalnicami, tremi dnevnimi prostori, kuharsko kuhinjo, sobo za medije in zabavo, pisarno in še veliko več.

Čudovita mama! Oglejte si najlepše fotografije kopalk Eve Longoria

Vendar pa dom fitnes guruja ni takšen kot večina, saj vključuje razkošno ponudbo, kot je zajtrkovalnica z lastnim kaminom in ločena zaprta kuhinja ter prostor za priprave osebja. V sklopu nastanitve je tudi koča z degustacijskim prostorom, kjer lahko uživate in shranite velike količine vina.

Evin dvorec ponuja neskončen prostor za obešanje v zaprtih prostorih, a dvorišče igralke Devid Maids je prav tako vabljivo. Takoj, ko se sprehodite na prostem, ste le nekaj korakov stran od razprostranjenega balkona, ki nudi čudovit razgled na Beverly Hills, pa tudi na njen vrhunski bazen in teniško igrišče.

Otroci Celeb Odrasli! Glej Michael Consuelos, Violet Affleck in še več

Ali je telovaditi na svojem dvorišču ali pozira za fotografije na svojem balkonu, Eva vedno znova opazuje oboževalce v svojem zavidljivem bivališču. The Brooklyn Nine-Nine alum - ki se je leta 2016 poročil z Joejem - še posebej ljubi visi v kuhinji s svojim malim svežnjem veselja, Santiago .

« Smešen je . Ima moj humor. On je neumen, jaz pa neumna, «je izključno delila Eva Bližje tedensko leta 2019. «Je malo šunke. Ves čas ga razveseljuje. »

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj Evinega doma na Beverly Hillsu!