Eva Mendes vodi hčerko Esmeraldo Gosling na zabaven nakupovalni izlet v LA - oglejte si slike!

Kvaliteten čas! Eva mendes je bil opazil nakupovanje s hčerko Esmeraldo Amado Gosling v Los Angelesu in je bil v četrtek, 18. julija, videti super elegantno. 45-letnica je oblekla črno-belo obleko z vzorci z odtenki, 4-letnica pa je imela belo poletno obleko z očarljivim naglavnim trakom.

To je redko da igralka javno izstopi s svojimi otroki. Rjavolasa lepotica, ki si Esmeraldo in hčerko Amado Lee Gosling (3) deli s partnerjem Ryan Gosling , običajno drži svojo družino zelo zasebno. Niti ona niti Zvezek alum, 38 let, kdaj v družabnih omrežjih deli fotografije svojih otrok. Vendar so se v preteklosti resnično odprli glede tega, kakšno je bilo njihovo osebno življenje.

BACKGRIDAprila je Eva razkrila, da si nikoli ni predstavljala, da bi postala starš. Vse se je spremenilo, ko sta se z Ryanom zbrala. « To mi je bilo najbolj oddaljeno , »Je povedala Zdravje žensk ob uri. »Zgodila se je Ryan Gosling,« je nadaljevala, »mislim, zaljubila se je vanj. Potem je bilo zame smiselno imeti ... ne otroke, ampak njegove otroke. Zanj je bilo zelo specifično. »

Ryan je vedno vedel, da želi nekoč postati oče. Vendar ni vedel, kako bi bilo. 'Sliši se tako klišejsko, toda nikoli nisem vedel, da je življenje lahko tako zabavno in tako čudovito,' je povedal Ljudje leta 2015. «Nebesa so. Kot da bi se vsak dan sprehajali po polju cvetja. Živim z angeli. »

BACKGRID

Zdaj je Ryan oče z vsemi rokami, ki se rad igra s svojimi otroki. Leta 2016 se je pojavil na Oddaja Ellen DeGeneres in povedal smešno zgodbo o času, ko je svojo najstarejšo hčerko peljal v park in jo skušal naučiti neke vrste dragocene lekcije, potem ko je njen fant s kredo napisal svoje ime nad njo. 'Previden moraš biti, ko poskušaš svojega otroka naučiti, kaj je razumna maščevalnost,' se je pošalil, ko se je celo spravil v položaj. Tako smešno!

Starševstvo v najlepšem redu, kajne ?!

  • Oznake:
  • Otroci slavnih
  • Eva mendes
  • Ryan Gosling